Nervi intinsi la maximum la „Survivor Romania”! In aceasta seara, inca o eliminare din echipa Faimosilor

survivor romania
survivor romania

Si in tabara Razboinicilor se ascut „sabiile”; Andrei si Lola, conflict deschis.

Oboseala, lipsuri si conditiile draconice intind la maxim nervii si celor mai calmi si echilibrati jucatori de la „Survivor Romania”. Editia de seara trecuta a fost una cu tensiuni in ambele echipe. Chiar daca meciul a fost unul echilibrat, fiecare echipa dorind sa castige recompensa care era o noapte la o vila de lux, Razboinicii au reusit sa ii invinga pe Faimosi cu 10 la 8.

 

Faimosii s-au impartit in doua tabere pe pozitii de forta. Trio-ul format din Ghita Balmus, Gratiela Duban si Emy Alupei a continuat atacurile la adresa colegilor lor. Ghita a declarat ca a fost socat de nominalizarea sa de catre echipa.

survivor romania
survivor romania

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"A fost ca o tragedie.

Nu ma asteptam sa fiu nominalizat.(...) In ultimele zile mi-au <tras> niste intepaturi, incat am si zis; <Urmatorul consiliu este clar vorba despre mine, sa fiu nominalizat>. Pentru simplul fapt ca sunt in aceeasi echipa cu Gratiela", a comentat cu lacrimi in ochi Ghita Balmus. Acesta i-a facut si o promisiune Gratielei: "Cu siguranta, daca voi ramane, ma voi razbuna si in numele tau".

 

Nici in tabara albastra lucrurile nu stau mai bine. Andrei Ciobanu, liderul echipei Razboinicilor este tot mai contestat de colegii sai de echipa. Profesorul de canto a nominalizat-o le Lola Crudu ca principala responsabila pentru tensiunile din ehipa sa.

 

"Eu cred ca Lola incearca acum o strategie, sa atraga colegii de-ai nostri, nu inteleg de ce face lucrul asta. Incearca acum sa dea in mine, sa le induca faptul ca eu m-am impus, fiind un tip mai vocal, mai energic, m-am impus ca si lider.

Nu-mi doresc sa fiu lider, daca ceilalti nu ma vad ca si lider. O las sa-si faca jocurile", a declarat Andrei Ciobanu.

 

​Ce se va intampla cu Faimosii si Razboinicii in aceasta seara si ce strategii isi vor face cele doua tabere pentru castiga avantaj competitional, aflati urmarind, incepand cu ora 20.00, un nou episod "Survivor Romania", la Kanal D.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies