Neslihan Atagul, actrita din serialul “Dragoste infinita”de la Kanal D, are doi „copii”

Neslihan Atagul, actrita din serialul “Dragoste infinita”de la Kanal D, are doi „copii”
Neslihan Atagul, actrita din serialul “Dragoste infinita”de la Kanal D, are doi „copii”

Actrita Neslihan Atagul, interpreta personajului feminin principal din “Dragoste infinita”, serialul care va fi difuzat din 20 martie, de luni pana joi, de la ora 20.00, la Kanal D, este o iubitoare declarata a animalelor.

Neslihan are acasa doi caini –  un doberman si un metis – pe care ii ingrijeste ca pe niste copii. Actrita, care este casatorita cu actorul Kadir Doğulu, din luna iulie 2016, declara ca nu este inca pregatita sa devina mama, dar pana cand va veni acel moment se multumeste cu dragostea celor doua patrupede.

“Ma bucur in fiecare zi de dragostea neconditionata a cateilor nostri.

Oricat as fi de suparata, uneori, energia lor se transmite si la mine imi face ziua mai buna! Nu-i inteleg pe cei care nu iubesc animalele, pe cei care le ignora daca le vad suferind sau care le maltrateaza. Animalele au suflet, au emotii, ne pot darui atat de mult!”, spune frumoasa Neslihan.

Pe Neslihan Atagul o veti putea urmari in serialul „Dragoste infinita” ce va avea premiera nationala lunea viitoarea, la ora 20:00, la Kanal D.

Actrita interpreteaza rolul lui Nihan, o tanara instarita care face totul pentru a-si implini dragostea. Partenerul ei din serial este interpretat de Burak Ozcivit. Nihan si Kemal vor avea parte de foarte multe obstacole in calea iubirii lor. Nu ratati luni seara, de la ora 20:00, premiera serialului “Dragoste infinita”, la Kanal D!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

"Suleyman Magnificul", iertat de sotie dupa ce ar fi inselat-o cu doua actrite din serial! Ce se intampla acum cu relatia!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies