Neyran nu acceptă să piardă

Neyran nu acceptă să piardă
Neyran nu acceptă să piardă

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului ”Tablou de familie” vor fi martori, prin intermediul difuzării noului episod al producției, la Kanal D, la noi evenimente emoționante, pline de suspans, ce se vor derula în viața frumoasei avocate Azra.

Situația dramatică în care este implicată din nou, Melisa, din cauza comportamentului violent al soțului său, o determină pe Azra să acționeze cu toate resursele pentru a îl învinge pe acesta în procesul de divorț înaintat de către clienta sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În plan paralel, Neyran, avocata lui Koray, nu acceptă, sub nicio formă, să fie învinsă și pregătește, cu minuțiozitate, un plan teribil, menit să îi asigure victoria în fața instanței de judecată. În mod neașteptat, Sergen va avea o implicare semnificativă în mediatizatul proces de divorț al soților Tercan, care îi va surprinde pe Yildirim și Azra.

Colpan trăiește momente uluitoare, după ce firma sa de avocatură și a lui Erman au devenit partenere iar rezultatele profesionale ale avocaților Yildirim și Azra nu fac decât să sporească încrederea clienților care apeleaza la serviciile acestora.

Cum va reuși Sergen să ajute în procesul soților Tercan și, cine va fi martorul cheie în acest demers juridic de amploare, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sfatul zilei din 22 august 2024. O zodie are nevoie de un pic de răbdare

Ce mașină MERIȚI în funcție e ZODIE? Află aici! Vezi și cum arată FOTO

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Valul de căldură continuă în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Casian are un copil! Concurentul de la „Casa iubirii” a făcut anunțul de față cu toți colegii săi! Acesta nu i-a spus fostei partenere despre înscrierea la emisiune

Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!


Cookies