„Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct.” Ce diferență de vârstă este între Petre Roman și fosta lui soție, Mioara. Declarațiile mamei Oanei Roman

„Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct.” Ce diferență de vârstă este între Petre Roman și fosta lui soție, Mioara. Declarațiile mamei Oanei Roman
„Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct.” Ce diferență de vârstă este între Petre Roman și fosta lui soție, Mioara. Declarațiile mamei Oanei Roman

Cu mai bine de două decenii în urmă, Petre Roman și Mioara Roman formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri. În anul 2007, după o căsnicie care părea că va dura veșnic, de peste 30 de ani, cei doi au decis să divorțeze, din această relație rezultând și nașterea celebrei Oana Roman.

Acum două decenii, divorțul dintre fostul premier și fosta sa soție a fost pe prima pagină a ziarelor și a generat ample discuții televizate. Cauzele despărțirii au fost intens analizate, cu speculații despre infidelitatea lui Petre Roman sau discrepanța de vârstă dintre el și Mioara Roman.

Citește și: „Treaba unui premier nu este să salveze vieți, ci să ofere siguranță vieții cetățenilor. Cu siguranță a vieții cetățenilor tăi” Ce mesaj a transmis Mihai Morar, după tragicul eveniment de la Crevedia

Ce diferență de vârstă este între Petre Roman și fosta lui soție, Mioara

La un anumit moment, Mioara Roman a dezvăluit într-un interviu pentru o publicație că nu discrepanța de vârstă a fost factorul principal, ci incapacitatea de a trece peste aspecte care îi afectau.

„Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct.

Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei”, a declarat Mioara Roman.

La doi ani de la divorț, Petre Roman s-a consolat în relația cu Silvia Chifiriuc, o femeie mai tânără decât el.

În timp, s-a spus că fostul premier s-a distanțat semnificativ de vechea sa familie, iar Mioara Roman susține că Silvia Chifiriuc a avut un rol în această separare.

„Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate. Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură.

Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şoseaua Chitilei, într-un apartament al unui prieten de-al Oanei (fiica sa, n.r). Plătesc o chirie modică”, spunea Mioara Roman, într-un interviu din anul 2018, pentru publicația Click!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Petre Roman, recăsătorit cu o femeie mult mai tânără decât el

Silvia Chifiriuc, mai mică cu 25 de ani față de Petre Roman care are vârsta de 77 de ani, a fost subiectul declarațiilor făcute de fostul premier în diverse interviuri, afirmând că relația cu ea a fost una deosebită, cu o profunzime unică.

Împreună, au format o nouă familie, iar din această uniune s-a născut un băiat care în prezent are 13 ani și a intrat în perioada adolescenței.

Citește și: „Parveniții, oamenii fără valori, educație și tradiție, care s-au îmbogățit și neavând nici un fel de educație, cresc copii monștri!” Legătura neștiută dintre Oana Roman și accidentul de la 2 Mai

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Parveniții, oamenii fără valori, educație și tradiție, care s-au îmbogățit și neavând nici un fel de educație, cresc copii monștri!” Legătura neștiută dintre Oana Roman și accidentul de la 2 Mai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies