Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns acasă din vacanța exotică, așa că deja s-au pus pe treabă pentru a găti mâncăruri românești.
Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat de o vacanță exotică, în Maldive, însă, odată întorși acasă, vor mai avea nevoie de multe zile pentru ca pielea lor să își revină la normal și să arate ca înainte.
„Am zis să încep cu ceva hard.” Ce a gătit prima dată Gabriela Cristea când s-a întors acasă
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost păcăliți de soarele din Maldive, astfel că cei doi soți s-au întors acasă cu arsuri puternice.
„Nici nu s-a cojit bine de la arsura de Maldive și s-a pus pe treabă.”, a spus Tavi Clonda. „Fetele nu au mâncat de multă vreme o ciorbiță, la fel și noi. Că în Maldive e doar cu ananas, iar la noi e iarnă. Și am zis să încep cu ceva hard. O ciorbiță de rață, acrită cu borș. Cei mai buni tăieței de casă eu îi fac. M-am culcat la 7 și m-am trezit la 10.”, a răspuns Gabriela Cristea.
Ce a pregătit Tavi Clonda alături de soția lui, imediat cum a ajuns acasă
Chiar dacă s-au bucurat de mâncăruri exotice, tipice locației, alături de peisaje superbe, parcă scoase din poveste, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au dus dorul unei ciorbe cu tăiței de casă și a grătarului tradițional
„Având în vedere că e iarnă, oare ce fac? Un grătar. Grătar românesc. Nouă ne place în România, ne place acasă, ne plac tradițiile noastre, zăpada noastră.”, a mai spus Tavi Clonda.