„Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți.” Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune!

„Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți.” Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune!
„Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți.” Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune!

Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a făcut decalarții din interiorul căsniciei sale.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale s-a bucurat și se bucură în continuare de un succes considerabil. Cu toate acestea, deși este de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor, puțini oameni o cunosc pe Cati Simionescu, soția artistului, cea care i-a fost și îi este alături încă de la vârsta de 13 ani.

Cati Simionescu și Adrian Minune trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei decenii, timp în care au rămas nedespărțiți, ăn ciuda greutăților care au intervenit în relația lor.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Cati Simionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pe parcursul căsniciei sale cu Adrian Minune.

Cati Simionescu nu l-a părăsit niciodată pe Adrian Minune

Citește și: „M-am îndrăgostit la 13 ani, iar la vârsta de aproape 16 ani am plecat cu soțul meu.” Cum a început povestea de dragoste dintre Cati și Adrian Minune? Cei doi au fugit de acasă

 Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune
Adrian Minune, alături de Cati și fiica lor, Karmen [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Mama a încălcat aceste reguli și nu au mai primit-o să ne viziteze și nici să aibă acces la noi.” De ce nu avea voie mama lui Cati Minune să își vadă copiii, după pierderea soțului

Femeia care i-a dăruit manelistului trei copii a fost alături de acesta încă din perioada copilăriei. Cati Simionescu a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să își părăsească soțul, indiferent de greutățile care au apărut în relația lor.

Mihai Ghiță: Ați avut un moment în care, cu toată dăruirea de care vorbiți, ați vrut să plecați?

Cati Simionescu: Da, dar doar ca să îl determin să facă anumite lucruri. Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Niciodată în viața mea. S-a întâmplat când eram mai tânără și s-a întâmplat pentru că aveam momente în care oboseam.

Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. La un moment dat oboseam, dar găseam de fiecare dată puterea să merg mai departe. Am plecat o singură dată la mama mea, dar asta a fost de câteva ore, după care m-am întors acasă .”, a povestit soția manelistului.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cati Simionescu, despre cum a trecut peste episoadele de infidelitate ale soțului său

 Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune
Cati Simionescu și Adrian Minune[Sursa foto: wowbiz]

Deși Cati i-a fost toată viața fidelă, Adrian Minune a avut momente în care și-a trădat soția. Cu toate acestea, soția artistului a învățat să ierte și a continuat să îi fie alături singurului bărbat din viața sa.

Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți.

Nu ai cum să ierți, dacă nu iubești. Cine nu iartă nu înțelege ce e iubirea. Eu cred că iubirea și iertarea sunt foarte strâns legate. Iertarea vine doar de la iubire. O persoană care nu poate să ierte este cea care pentru ea definiția iubirii e alta. Pentru mine definiția iubirii asta este. Atunci când ajungi la un anumit nivel de succes, sunt tentații foarte mari. Există persoane care pot fi luate de val, pot și duse departe și pot uita de unde au plecat, cum au ajuns la acel succes, de familia lor, de copiii lor, pot uita multe lucruri .”, a declarat Cati Simionescu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„M-a emoționat foarte tare. Sunt emoționată și îmi vine să plâng.” Ileana Sterp, întâmplare emoționantă într-un magazin! Pe cine a întâlnit sora lui Culiță în timp ce făcea cumpărături?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies