„Niciodată nu va putea o femeie să îmi îndeplinească fericirea.” Jador, despre noua lui iubită

Jador, despre noua lui iubită
Jador, despre noua lui iubită

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de la începutul carierei lui a reușit să aibă lângă el o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin indiferent de situație.

Jador are parte de un real succes, atunci când vine vorba de viața profesională. Iată cum se descurcă artistul pe plan sentimental și ce a declarat despre noua lui iubită.

Citește și: „Am simțit că am depresie.” Berna a avut parte de o transformare totală, după ce a intrat în noua relație

Jador, despre noua lui iubită

Jador a trecut printr-o perioadă mai dificilă, din punct de vedere sentimental, dar în momentul actual, este fericit și împlinit. În urmă cu mai mult timp, sora lui, a confirmat, în cadrul unei emisiuni, că artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cântărețul a declarat că în momentul actual este foarte bine, dar o femeie nu va putea niciodată să îi îndeplinească fericirea, deoarece doar Dumnezeu poate face acest lucru.

Artistul este de părere că Dumnezeu le alimentează bărbaților fericirea, iar aceștia o transmit mai departe femeii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunt foarte bine. Niciodată nu va putea o femeie să-mi împlinească fericirea, fericirea mi-o împlinește doar Dumnezeu. Femeia e doar un partener, fericirea mea vine de la Dumnezeu, el îmi alimentează fericirea.

Nouă bărbaților el ne alimentează fericirea, noi dăm mai departe fericirea femeii”, a mărturisit Jador.

Citește și: „Ca să vezi diferență...” Jador, replica oferită lui Culiță Sterp, când s-au întâlnit la petrecerea de majorat a unei tinere

Jador, despre noua lui iubită
Jador, despre noua lui iubită[Sursa foto: Instagram]

Jador și-a făcut cadou de sute de mii de euro de sărbători

Cântărețul nu se uită la bani, atunci când vine vorba despre el sau despre familia lui.

În urmă cu câteva zile, a decis să își facă un cadou de Moș Nicolae, cumpărându-și o mașină, care valorează sute de mii de euro.

„E un bolid de sute de mii de euro. N-am o mașină a visurilor mele, n-am visat niciodată atât de departe, e o mașină care îmi place, nu mă atașez de ele. Nu schimb destul de des mașinile, mașina asta de exemplu am avut-o vreo doi ani.

Am nevoie de o mașină mai mare că la evenimente când mă duc și merg atâția kilometri am nevoie de ceva mai mare, mai spațios. Uneori conduc eu, uneori șoferul, depinde de distanță”, a declarat artistul.

Jador, despre noua lui iubită
Jador, despre noua lui iubită[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies