„Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar. Nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare.” Ileana Sterp, dezvăluiri despre problema de sănătate cu care se confruntă!

„Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar. Nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare.” Ileana Sterp, dezvăluiri despre problema de sănătate cu care se confruntă!
„Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar. Nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare.” Ileana Sterp, dezvăluiri despre problema de sănătate cu care se confruntă!

Ileana Sterp a primit un diagnostic neașteptat de la un medic din Madrid.

Ileana Sterp este foarte apreciată de către publicul larg pentru felul său de a fi și pentru familia frumoasă. Sora lui Culiță este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi imagini și filmulețe despre activitățile sale zilnice.

Recent, bruneta a fost într-o vacanță în Madrid, împărtășind experiențele sale în mediul online. Cu toate aceștia, puțini sunt cei care știu că pe lângă distracția de care a avut parte în vacanță, Ileana a făcut și un control amănunțit pentru o problemă de sănătate cu care se confruntă.

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate la ochi

Citește și: „Doar mie mi să pare cu o ură în privire?” Ce comentarii a primit Ileana Sterp la videoclipul postat cu fiica ei și mama Geta

Citește și: „Eu am făcut botezul la penticostali, iar penticostalii au niște reguli mai stricte. Eu nu mi-am dorit să mă țin de ele.” Ileana Sterp, mărturisiri despre botez

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unui interviu pentru WOWbiz, bruneta a vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă și diagnosticul pe care l-a primit de la un medic din Madrid.

Am fost la un doctor foarte bun în Madrid și cumva mi-a deschis ochii. Eu fusesem înainte la mai mulți medici dermatologi și nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare. Mă întrebam de ce nu mai trece odată.

Medicul de acolo mi-a spus că nu o să treacă cu nicio cremă și am nevoie de o intervenție cu laser.

Sincer, niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar, toți au zis că e posibil să fie o eczemă, o dermatită, etc. Eu cumva am tratat la suprafață problema respectivă, dar s-au mărit vasele vasculare și am rămas cu o roșeață pe pleoapă. Acea roșeață doar cu laserul mai iese.

Eu cred că am luat-o de la o piscină acum 2 ani și ceva când am fost într-un concediu. Deci, e posibil să fie și o ciupercă ceva. ”, a declarat Ileana Sterp

Ileana Sterp, despre relația pe care o are în prezent cu tatăl său

Ileana Sterp a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl său, mărturisind că și-ar dori mult să îi audă pe acesta spunându-i „Te iubesc!”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Lucrurile sunt la fel.

Dacă ne întâlnim cumva întâmplător are un comportament foarte ok, adică surprinzător de ok. Ne-am întâlnit ultima dată la un târg și eram cu copiii, cu ambii, cu Carla și cu Damir, așa bucuros a fost, doar cu ei în brațe a stat, lui îi plac foarte mult copiii.

Dar în rest lucrurile sunt la fel, nu ne prea căutăm sau spre deloc, din nefericire și spre rușinea noastră aș spune, pentru că eu nu îmi doresc să fie lucrurile așa.

Noi am mai încercat să îl căutăm, să fim mai apropiați, dar nu am reușit și atunci am lăsat și noi lucrurile mai... Uite asta ar fi o dorință mare de-a mea, să îl aud pe tata că îmi spune „Te iubesc”, dar să știi că nu cred în asta, e o dorință, dar nu cred că se va întâmpla.

Nici pot să zic că nu se va întâmpla vreodată, dar nu am speranța că va face asta. Așa e el, o fire mai rece poate, a crescut și el într-o familie în care nu se obișnuia să se spună asta și cumva îl înțeleg. ”, a spus Ileana Sterp, pentru WOWbiz.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Trebuie să facem foaia cât se poate de subțire, să se vadă degetul prin ea!” Rețeta de plăcintă cu varză a lui chef Sorin Bontea. Un preparat de post, foarte gustos!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies