Nico isi injecteaza vitamine in fata: “Fac asta o data la 3 luni”

Nico isi injecteaza vitamine in fata: “Fac asta o data la 3 luni”
Nico isi injecteaza vitamine in fata: “Fac asta o data la 3 luni”

Cantareata Nico e mandra nevoie mare de felul in care arata tenul sau.

Ajunsa la varsta de 47 de ani, Nico recunoste ca se ingrijeste in mod deosebit de tenul sau, ba chiar are de cativa ani un medic dermatolog care ii aplica constant tratamente de mezoterapie. Aceasta este o terapie inovatoare care are un puternic efect de hidratare si reintinerire a pielii. De cel putin 3 ori pe an, Nico recurge la mezoterapie, medicul sau injectandu-i sub piele un cocktail de vitamine.

“Am o doctorita foarte buna, doctorita mea dermatolog de ani de zile. La ten nu-mi fac decat mezoterapie sau masaj de hidratare, chestii foarte simple, nu am ajuns inca la taieturi sau alte lucruri si nici nu-mi doresc lucrul acesta. Folosesc aminoacizi, acid hialuronic si vitamina C, toate injectabil. Sunt injectii, bineinteles, si imi sunt administrate sub anestezie. Pentru ten sunt foarte bune, mai ales vara pentru ca tenul arata foarte bine fara machiaj si poti sa ii pui pe fata doar un ulei pentru plaja cu SPF 30.

Eu mi-l fac singura acasa, din ulei de nuca de cocos pe care il combin cu ulei de masline, ulei de avocado si ulei de migdal. Mezoterapie se face o data la 3 luni, dar depinde de la ten la ten. Anul acesta, eu am facut deja de 2 ori mezoterapie si mai am de facut o data prin iarna. In cazul meu cred ca este vorba si de gena, dar pentru varsta mea eu zic ca am un ten ok si ma mandresc cu el”, a declarat Nico pentru Kfetele.ro. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

WOW! Cat de mult a slabit Nico! Este de nerecunoscut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies