Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi!
Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi!

Manelistul și-a făcut apariția în public într-un mod surpinzător, gestul acestuia fiind pentru băiatul lui cel mic.

Nicolae Guță, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, a decis să se retragă din industria muzicală și să se concentreze mai mult pe viața de familie. Artistul este tată a 12 copii, iar cel mai mic a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. Cu toate că nu și-a recunoscut toți cei 12 copii, artistul susține că nu vrea să se oprească aici în ceea ce privește numărul de moștenitori.

Iată ce a făcut pentru unul dintre băieții lui:

Citeste si: „Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi!
Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi![Sursa foto: Facebook]

Nicolae Guță, gest impresionant pentru unul dintre copiii lui

Manelistul este foarte fericit și împlinit, chiar dacă a renunțat la cariera muzicală. Acesta se bucură din plin de copiii lui, opt la număr, căci pe ceilalți patru nu i-a recunoscut niciodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Din relația pe care o are cu actuala lui parteneră de viață, Cristina, au rezultat doi băieți: Selin și Eden, iar pentru unul dintre cei doi a făcut un gest memorabil. Nicolae Guță a vrut să-l poarte tot timpul cu el pe Eden, astfel că i-a tatuat numele pe mâna dreaptă, după cum se poate observa în fotografia postată pe contul lui oficial de Facebook.

Citeste si: Nicolae Guță, prima reacție după ce a fost acuzat că nu vrea să o ajute pe Sorina, fosta lui parteneră aflată în stare gravă la spital: „Trăim în locul nostru, murim în locul nostru”

Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi!
Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi![Sursa foto: Facebook]

Nicolae Guță, tatuaj pentru tatăl său

Manelistul și-a tatuat, în urmă cu mai mult timp, un mesaj pentru tatăl său chiar pe frunte, gest care a uimit pe toată lumea.

Și-a iubit enorm părintele, însă pe vremea când avea doar 16 ani bărbatul s-a stins din viață, lăsând în urma lui doar suferință. Nicolae Guță a devenit, de atunci, stâlpul familiei, iar din dragoste pentru cel care l-a i-a fost alături în cei mai importanți ani din viață și-a tatuat pe frunte un mesaj.

„Iubirea vieţii mele, iubitul meu tată, Niculae”, se arată în mesajul pe care Nicolae Guță și l-a tatuat la vedere, exact pe frunte.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Tzancă Uraganu, prima reacție după ce Florin Salam i-a criticat dur pe maneliștii din trending: „Măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies