Nicolai Tand a vorbit despre cum a trecut și el prin faliment, odată cu pandemia.
Nicolai Tand, cunoscutul și îndrăgitul bucătar, prezent pe rețelele de socializare și la emisiunile televizate, a trecut prin multe evenimente neplăcute în viața lui până a ajuns să aibă cariera de succes pe care o are. A fost învățat cu munca încă de mic și nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că provine dintr-o familie modestă, acolo unde toți au trebuit să muncească pentru a avea ceva.
Motivul pentru care Nicolai Tand a dat faliment în pandemie
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Invitat în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, Nicolai Tand a vorbit despre cum a ajuns să închidă restaurantul în timpul pandemiei, iar ulterior a avut altul deschis. Spune că nu s-a plâns și că a trebuit să își revină, iar acest lucru se învață inclusiv de la oamenii de afaceri. Bucătarul a mai menționat că eșecul era destul de simplu atunci când venea vorba de un restaurant, deoarece, în momentul în care nu ai grijă de clientul tău, va veni un alt restaurant din urmă care să o facă.
„Am închis un restaurant cu pandemia. Am avut altul deschis. Nu m-am lăsat niciodată. Nu am plâns, trebuia să-mi revin, nu am voie. Deși, ar trebui să înveți de la el, toți oamenii mari zic. Toți oamenii de afaceri spun asta. Nu pot să înveți din ceea ce spune un vecin. Până nu treci tu prin el. Eșecul, la un restaurant, era destul de simplu. În principiu, dacă tu nu ai grijă de clientul tău, sigur că vine alt cârciumar care are grijă de el. Dacă ești prezent, nu ai cum să dai faliment. Tu ești singurul care a avut conceptul, care a investit banii, care înțelege. Trebuie să ții de ea. Dacă tu crezi în ea și îți place ceea ce faci, e cam imposibil să dai faliment. Doar că lumea se schimbă în ziua de azi, mai ales la mâncare apar multe trenduri. Acum o să deschid din nou. Avea aștept și eu pentru că gătesc acasă non-stop.”, a povestit Nicolai Tand.