Nicole Cherry, despre operațiile estetice! Are sau nu artista intervenții la nivelul feței: „Nu aș avea de ce să mint”

Nicole Cherry, despre operațiile estetice!
Nicole Cherry, despre operațiile estetice!

Faimoasa cântăreață a vorbit despre intervențiile estetice. A apelat aceasta la specialiști pentru a avea aspectul pe care cu toții îl știm?

Nicole Cherry este una dintre cele mai populare vedete de la noi din țară. Piesele ei sunt mereu în top-ul preferințelor pe YouTube-ul românesc, iar de-a lungul carierei sale a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, care așteaptă cu sufletul la gură să primească vești de la ea.

Are un aspect fizic de invidiat, astfel că mulți se întreabă dacă nu cumva frumoasa artistă a apelat la intervențiile estetice.

În cadrul unui interviu acordat recent, Nicole Cherry a spus tot adevărul, fără să ascundă niciun detaliu! Are sau nu operații estetice?

Citeste si: Nicole Cherry, dezvăluiri cu lacrimi în ochi! Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile: „Își dorea să fiu iubită și fericită”

Nicole Cherry, despre operațiile estetice!
Nicole Cherry, despre operațiile estetice![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Are sau nu operații estetice Nicole Cherry?

În acest an, artista a devenit mămică pentru prima oară și chiar dacă a luat câteva kilograme în plus, și-a recăpătat în scurt timp silueta inițială. Fanii se întreabă dacă a apelat la îndeletnicirea medicilor chirurgi pentru acest lucru, iar vedeta vine și cu răspunsul. Recent, a dezvăluit că și-a pus silicoane!

„Da, mi-am pus.

Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și până la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit redactia.ro

Citeste si: Nicole Cherry se căsătorește cu Florin Popa: „Pur și simplu vom spune da”

Nicole Cherry, despre operațiile estetice!
Nicole Cherry, despre operațiile estetice![Sursa foto: Instagram]

De ce a apelat Nicole Cherry la intervențiile estetice?

Multe vedete de la noi nu răspund la astfel de întrebări, însă Nicole Cherry face excepție. Ei bine, vedeta a mărturisit faptul că „mama natură n-a fost generoasă”, motiv pentru care și-a făcut curaj și a ajuns la această decizie.

Acum că și-a făcut schimbarea pe care și-o dorea, vedeta recunoaște că se simte mai bine. Chiar și așa, nu a vrut să exagereze cu modificările, drept pentru care mulți nici nu și-au dat seama că are silicoane.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nicole Cherry, primele detalii despre botezul fiicei sale! Când va avea loc marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies