Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară?: „Bebelușul Milan”

Nicoleta Dragne
Nicoleta Dragne are un baietel

Frumoasa vedetă a postat o imagine cu burtica de gravidă și a reușit să surprindă pe toată lumea.

Veste neașteptată în showbiz! Nicoleta Dragne a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere atunci cu ultima sa postare de pe rețelele de socializare.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este mereu extrem de activă pe rețelele de socializare și păstrează mereu legătura cu fanii săi.

Cu toate acestea, ultimele imagini cu ea pe Instagram au reușit să îi lase fără glas chiar și pe cei mai înfocați urmăritori ai săi.


Nicoleta Dragne s-a afișat cu o burtică de gravidă, iar fanii s-au gândit imediat că frumoasa tânără i-ar putea oferi un frățior băiețelului său, Vladimir. Nu se știe încă cine este tatăl bebelușului, mai ales că relația dintre Nicoleta și tatăl fiului său cel mare a fost cu suișuri și coborâșuri.

Nicoleta Dragne
Nicoleta Dragne insarcinata[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Nicoleta Dragne, imagine neașteptă cu burtica de gravidă! Urmează să devină mamă pentru a doua oară?

În descrierea filmulețului, Nicoleta Dragne a scris: „Bebelușul Milan”, însă nu este sigur dacă vedeta glumește sau chiar este vorba despre o sarcină.

Citeste si: Prima declarație a Nicoletei Dragne după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne, apropiată de tatăl fiului său

În cadrul emisiunii prezentate de către Oana Radu, Nicoleta Dragne a dezvăluit că are o relație extrem de bună cu tatăl copilului său, care îi este mereu alături în momentele grele:

„Eu îmi cresc copilul singură acum. Sunt o femeie puternică. Mă ajută mama ocazional, în rest nu. Stau eu sau Alin când vine în București.

Noi nu mai suntem împreună. El se implică în creșterea copilului, s-a implicat de când am născut. Este un tată implicat, din toate punctele de vedere. Mă ajuta cu tot. Relația s-a rupt între noi, noi nu ne-am mai înțeles. Eu n-am simțit că ne-am despărțit din cauza copilului, pentru că eu nu m-am schimbat după ce an născut. Noi ne-am cunoscut și eu am rămas însărcinată foarte repede, nu am avut câțiva ani în spate, să ne cunoaștem.
Practic a venit totul repede așa. Nu regret nimic. Facem tot ce trebuie pentru copil”, a mai spus Nicoleta Dragne, în emisiunea prezentată de Oana Radu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Nicoleta Dragne nu exclude o împăcare cu tatăl băiatului ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies