Nicoleta Dragne, moment demn de Oscar la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații abia și-au stăpânit lacrimile

Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cu Vladimir în brațe, băiețelul ei, Nicoleta Dragne a ținut un monolog care a emoționat în adevăratul sens al cuvântului pe toată lumea

Gala cu numărul 15 de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu multe surprize atât pentru cei din platou, cât și pentru telespectatori. Nicoleta Dragne a venit în competiție de data aceasta însoțită de Vladimir, băiețelul ei, care nu s-a desprins o secundă de ea. Povestea frumoasei concurente a stârnit multe emoții, mai ales în rândul juraților, topit după băiețelul Nicoletei fiind chiar Maurice Munteanu care a și spus că este superb.

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne s-a prezentat în gala de sâmbătă seară cu un moment demn de Oscar. Tânăra mămică a făcut un sumar al anului pe care l-a trăit și a vorbit, tot cu această ocazie, și despre tatăl copilului ei.

„A fost unul din cei mai grei ani din viață mea. Pentru cei care nu știu, a fost anul în care din iubire m-am făcut bucăți și tot din iubire m-am făcut mai puternică, m-am ridicat și m-am făcut un adult cu acte în regulă, mama singură, după cum vedeți. Real este foarte greu, dar dacă ar fi să aleg și să o iau de la capăt, aș alege cu ochii închiși de o sută de ori.

Pur și simplu nu ne-am înțeles, au intervenit discuții și a fost o chestie de comun acord, nu a fost o ceartă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

A fost mai bine pentru el și apoi pentru noi. Un singur lucru îmi doresc în viață și eu am făcut multe greșeli și aș vrea să-l cresc încât oamenii care-l cresc pe el să fie mândri.

Eu oricum o să fiu mândră că este copilul meu"
, a început Nicole Dragne.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicoleta Dragne a stârnit emoții puternice la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cei trei jurați, evident foarte emoționați după momentul Nicoletei Dragne, au ținut să-i adreseze câteva cuvinte.

Raluca Bădulescu a observat imediat cu câtă sinceritate a vorbit concurenta, lucru pe care l-a apreciat enorm, având în vedere faptul că acum la televizor nimeni nu își mai arată adevărata înfățișare.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Nicoleta a ieșit și a făcut că un fel de declarație, că un fel de destăinuire. Aș fi preferat să facă un styling, dar apreciez și momentul pe care l-a făcut pentru că este un tip de sinceritate care lipsește de la TV și din online unde toți ne prezentăm viețile roz bonbon”, a comentat raluca Bădulescu.

Vladimir, băiețelul Nicoletei Dragne a intrat imediat la sufletul lui Maurice Munteanu, care a și spus că este superb.

Juratul a făcut, de asemenea, o mărturisire cel puțin uimitoare, acesta recunoscând faptul că și el și-a dorit întotdeauna o fetiță, însă acum spune că este prea târziu.

„Te felicit și eu încă o dată și să știi că ai un băiat absolut superb, ador și numele, e minunat. Să iți trăiască și să te bucuri de el și el de tine. Mi-ar fi plăcut să am și eu o fetiță pe care să o cheme Nora asta pentru că și Nora Iuga este pentru mine un model și un reper în viață, dar uite că nu s-a întâmplat până acum și e un pic cam târziu”, a spus Maurice Munteanu.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Celebrul fotbalist va deveni tată pentru a șasea oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies