Nicoleta Dragne, noi dezvăluiri despre relația cu Bruno Vlad! Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a spus tot adevărul

Nicoleta Dragne, dezvăluiri despre Bruno Vlad
Nicoleta Dragne, dezvăluiri despre Bruno Vlad

Concurenta emisiunii de la Kanal D s-a despărțit de iubitul ei la doar câteva luni după ce a născut!

Nicoleta Dragne a venit de curând în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fostul ei iubit. Se pare că frumoasa blondină și Bruno Vlad au pus capăt poveștii de dragoste imediat după ce l-a născut pe Vladimir, băiețelul lor, asta din cauza problemelor apărute în cuplu, una dintre ele fiind și depresia prin care a trecut noua concurentă a show-ului de modă.

Citeste si: Roxana Vancea, siluetă de invidiat în aproape nouă luni de sarcină! Cum s-a pozat vedeta: „Mai e un pic!”

Nicoleta Dragne, dezvăluiri despre Bruno Vlad
Nicoleta Dragne, dezvăluiri despre Bruno Vlad[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicoleta Dragne, noi dezvăluiri despre despărțirea de Bruno Vlad

Vedeta a mărturisit că foarte multă lume continuă să creadă că încă formează un cuplu, deși lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi sunt despărțiți din ianuarie 2021 și abia acum ies la iveală detalii din viața lor amoroasă: „Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte

mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici”, a dezvăluit Nicoleta Dragne în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Concurenta de la Bravo, ai stil! mărturisește că nu se mai înțelegeau și că aveau mereu opinii diferite: „O perioadă am fost despărțiți.

Nu e… Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite”.

Citeste si: Anda Adam, părere sinceră despre atitudinea Roxanei Erdei! Ce se întâmplă între cele două rivale de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bruno Vlad
Bruno Vlad[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Bruno Vlad a fost soțul Mădălinei Pamfile

Blondina a recunoscut că Bruno Vlad a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile, colega ei de platou, și dezvăluie noi detalii despre viața ei intimă, legate în special de căsnicia cu Bruno Vlad. Se pare că în momentul în care s-a cuplat cu Bruno, între el și Mădălina Pamfile nu mai exista absolut nimic.  

Da, este fostul soț al Mădălinei. 

Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor.  L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată de femeile cu care ei au fost după mine” , a declarat Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies