Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital

Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital
Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital

Fiica lui Nicolae Guță, momente dramatice pe scenă.

Nicoleta Guță s-a confruntat ani întregi cu kilogramele în plus, până când a decis să facă o mare schimbare în viața sa. În urmă cu câțiva ani, fiica lui Nicolae Guță a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci se poate lăuda cu o siluetă de fotomodel.

Însă acest lucru a venit și cu neplăceri și pentru că nu a ascultat indicațiile medicului, Nicoleta Guță a ajuns de pe scenă, direct la spital.

Vedeta a fost luată cu ambulanța direct de pe scenă.

Nicoleta Guță a dezvăluit că, din cauza faptului că a cântat două ore fără întrerupere, i s-a făcut rău. Întâmplarea a avut loc la scurt timp după intervenție, când ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de ea.

Citeste si: Liviu Guță a divorțat, după 13 ani de relație: „Nu pot spune...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

„Am mâncat puţin dintr-un ou fiert şi câteva înghiţituri de apă. Făceam perfuzii şi apoi mă simţeam bine. Medicul mi-a spus că pot să-mi reiau activitatea, dar să iau pauze la 20 de minute.

Eu la o lună am mers şi am cântat live două ore fără să mă opresc. La un moment dat am simţit că ameţesc. I-am spus băiatului din formaţie că cred că leşin. Am căzut, pac, m-a luat SMURD-ul din nuntă. Am avut o întâmplare foarte neplăcută", a spus Nicoleta Guţă în cadrul unui interviu.

Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

Beyonce de România a trecut de-a lungul timpului prin perioade mai plăcute sau mai puțin bune. De fiecare dată, blondina a încercat să treacă peste probleme și să nu arate cât de mult o afectează.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De exemplu, după despărțirea de Nicolae Guță, Beyonce de România a apărut la un moment dat fără un dinte. Detaliul s-a observat într-un scurt video publicat de artistă în 2017, în ciuda eforturilor ei de a nu se da de gol. Prietenii virtuali au întrebat-o ce a pășit, dar ea a evitat să răspundă.
"Beyonce, ce s-a întâmplat cu zâmbetul tău?”, „Unde îţi este dintele stâng?", i-au scris internauții.

Câteva zile mai târziu, Beyonce de România a afișat un zâmbet perfect, semn că a făcut o vizită la medicul dentist.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Raluca de la Puterea dragostei, despre despărțirea Siminei de Alex Zănoagă: „Gata...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies