Nicoleta Luciu a pus aspirina in masina de spalat! Rezultatul a socat-o!

Nicoleta Luciu a pus aspirina in masina de spalat! Rezultatul a socat-o!
Nicoleta Luciu a pus aspirina in masina de spalat! Rezultatul a socat-o!

Nicoleta Luciu a testat stirea conform careia aspirina in masina de spalat ar face minuni pentru haine, ar revitaliza culoarea acestora si tesaturile.

 

Vedeta a descris intregul proces pe blogul sau:
"Pune in cuva de spalat hainele pe care doresti sa le protejezi. In general, spalatul la masina pe termen lung ataca tesatura si culoarea hainelor: cele albe devin cenusii, cele negre isi pierd din intensitatea culorii, iar cele colorate raman fara stralucire. Ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in cuva 5 tablete de aspirina (normala, o gasesti la orice farmacie), iar in sertarele dedicate balsamul si detergentul de rufe pe care il folosesti in mod normal.
Se pare ca pe termen lung vei observa o mai mare rezistenta a rufelor, care nu se vor mai deteriora la fel de repede.", scrie Nicoleta.
Rezultatul a surprins-o pe vedeta: albul a ramas alb si hainele au fost curatate mai bine.
In plus, Nicoleta a testat si capacitatea aspirinei de a scoate petele din haine:
"Piseaza doua tablete de aspirina, pune praful obtinut la inmuiat, in apa calduta, impreuna cu haina patata.
Las-o sa actioneze timp de 45 de minute, apoi bag-o in masina de spalat pentru un ciclu normal. La final, s-ar putea sa ai surpriza: petele de cafea, ulei, cerneala si alte substante care ne dau batai de cap in mod normal, au disparut! Pe testate, asa cum v-am obisnuit deja!".
Sursa: NicoletaLuciu.ro

Vedeta a descris intregul proces pe blogul sau:

"Pune in cuva de spalat hainele pe care doresti sa le protejezi.

In general, spalatul la masina pe termen lung ataca tesatura si culoarea hainelor: cele albe devin cenusii, cele negre isi pierd din intensitatea culorii, iar cele colorate raman fara stralucire. Ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in cuva 5 tablete de aspirina (normala, o gasesti la orice farmacie), iar in sertarele dedicate balsamul si detergentul de rufe pe care il folosesti in mod normal. Se pare ca pe termen lung vei observa o mai mare rezistenta a rufelor, care nu se vor mai deteriora la fel de repede."
, scrie Nicoleta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Uite ce face Nicoleta Luciu pentru a slabi! Afla la ce tratament recurge vedeta!

Rezultatul a surprins-o pe vedeta: albul a ramas alb si hainele au fost curatate mai bine. 

In plus, Nicoleta a testat si capacitatea aspirinei de a scoate petele din haine:

Nicoleta Luciu: “Am zile in care mananc slanina si zile in care mananc doar 2 batoane cu fibre” – vedeta are o silueta de invidiat!

"Piseaza

doua tablete de aspirina, pune praful obtinut la inmuiat, in apa calduta, impreuna cu haina patata. Las-o sa actioneze timp de 45 de minute, apoi bag-o in masina de spalat pentru un ciclu normal. La final, s-ar putea sa ai surpriza: petele de cafea, ulei, cerneala si alte substante care ne dau batai de cap in mod normal, au disparut! Pe testate, asa cum v-am obisnuit deja!", scrie Nicoleta.

Sursa: NicoletaLuciu.ro

Nicoleta Luciu iti da reteta-minune de sarbatori! Ceaiul de ghimbir te slabeste! Vezi ce sa faci sa nu te ingrasi!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies