Nicoleta Luciu a slabit 13 kilograme! Iata cum a reusit

Nicoleta Luciu a slabit 13 kilograme! Iata cum a reusit
Nicoleta Luciu a slabit 13 kilograme! Iata cum a reusit

Nicoleta Luciu a povestit despre metoda prin care a reuşit sa slabeasca 13 kilograme.

"13 kilograme am slabit. De toate am mancat, dar cam 80%-90% din farfurie a fost verdeata. Am umplut un castron de verdeata, ceapa verde şi usturoiul verde, la moda acum şi am facut un castron de verzituri, dupa care am mancat aşa, ori cu carne ori cu piure (…) Fibre, foarte multe fibre, 80-90%. Am renuntat la cafea, la sucuri acidulate, la un energizant de care nu am putut sa ma las decat foarte greu şi apa multa.

Si cereale multe. Cereale inmuiate cu apa şi apoi le amesteci cu salata. tine loc de paine. Am mancat de cate ori mi-a fost foame. O zi pe saptamana trebuie sa tii Post Negru, bei doar apa", a declarat Nicoleta Luciu la Antena Stars.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Dieta cu mere! Slabesti 4 kilograme in 5 zile dupa Paste!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Dieta calugarilor de pe Muntele Athos face minuni! Cum slabesti sanatos!

El este noul partener de platou al frumoasei Su Burcu Yazgı Coşkun, care a dat viață personajului Asiye în serialul Totul pentru familia mea! Iată cât de bine se potrivesc renumiții actori în producția pentru care filmează în prezent

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies