Nicoleta Luciu, anunț neașteptat pe Instagram: „Sunt în a doua săptămână și...”

Nicoleta Luciu, anunț neașteptat pe Instagram: „Sunt în a doua săptămână și...”
Nicoleta Luciu, anunț neașteptat pe Instagram: „Sunt în a doua săptămână și...”

Nicoleta Luciu a făcut un anunț neașteptat pe pagina ei de Instagram. Fostul model a decis să reia lupta cu kilogramele și s-a apucat din nou de dietă.

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera ei în televiziune și își dedică timpul vieții de familie. Frumoasa brunetă are patru copii, iar kilogramele în plus au început să devină o problemă. Pentru că șine, totuși, la imaginea ei, a decis să țină din nou dieta cu salate care a ajutat-o și în trecut.

Pe pagina ei de Instagram, Nicoleta Luciu s-a lăudat cu faptul că a început să piardă deja din kilogramele acumulate.

Citeste si: Cum se făcea sex în URSS. Ce fac rusoaicele șochează lumea chiar și în prezent

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate.

Practic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Nicoleta Luciu a scăpat kilogramele de sub control

La sfârșitul anului trecut, Nicoleta Luciu recunoștea că problemele cu gerutatea îi cam dau bătăi de c ap.

”Acum m-am machiat puţin ca să nu par atât de obosită precum mă simt, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuţe, am guşă. Ne ocupăm de casă, de copii.

Am înscris băieţii, i-am înscris pe toţi trei la hochei, fac hochei de performanţă”, declara, recent, într-un interviu, Nicoleta Luciu, la TV.

Citeste si: Dieta cu pepene galben. Cum să ajungi la un corp de vis în timp record



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rocsana Marcu, operată de urgență! Primele declarații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies