Nicoleta Luciu si-a facut 50 de injectii in fata ca sa-si reintinereasca tenul. Medicul ne-a explicat procedura

Nicoleta Luciu si-a facut 50 de injectii in fata ca sa-si reintinereasca tenul. Medicul ne-a explicat procedura
Nicoleta Luciu si-a facut 50 de injectii in fata ca sa-si reintinereasca tenul. Medicul ne-a explicat procedura

Nicoleta Luciu face orice ca sa arate bine si sa se mentina tanara. Vedeta si-a facut recent niste injectii in fata.

 

Nicoleta Luciu a mers la cabinetul medicului chirurg estetician Calin Dobos pentru a-si face un tratament la fata, mezoterapie. Bruneta si-a injectat in fata, fara anestezie, acid hialuronic imbogatit cu vitamine.
“Am fost la domnul Calin Dobos si mi-am facut un tratament la fata. Este vorba despre un tratament de reintinerire a tenului. Mi-a bagat vreo 50 de injectii in fata, fara anestezie, si fiecare injectare dureaza undeva la 10 secunde.
Deci, imi venea sa ma urc pe pereti. Incercam pe cat posibil sa nu fac ca toate alea, dar imi venea sa ma arunc pe geam efectiv. Nu mai puteam de durere. 24 de ore am avut fata umflata. Dar dupa doua zile s-a schimbat complet pielea, tenul arata fantastic. Zici ca am ten de 20 de ani. Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum arata fata.
Singura metoda de rehidratare a tenului si reimprospatare sunt injectiile astea in profunzime. Nicio crema nu ajunge pana in ultimul strat de piele ca sa aiba acest rezultat de ten frumos si proaspat. Tratamentul se face timp de trei luni, in fiecare luna cate o injectare”, ne-a declarat Nicoleta Luciu acum cateva zile, imediat dupa injectare.
Medicul Calin Dobos ne-a explicat cum trebuie facuta mezoterapia, dar si cat de benefica este.
“Se injecteaza in piele, in toata fata, acid hialuronic imbogatit cu vitamine. Cremele nu patrund in profunzime in piele. Aceste injectii in derm atrag apa (ca sarea) si o mentin pana se resoarbe acidul hialuronic. Acesta este motivul pentru care trebuie repetate sedintele- acidul hialuronic se resoarbe. Se fac, mai exact, timp de trei luni cate o sedinta in fiecare luna. A patra sedinta se va face dupa o pauza de trei luni, iar a cincea la 6 luni.
Dupa aceea, injectarile se fac din sase in sase luni”, ne-a explicat medicul chirurg estetician Calin Dobos.

Nicoleta Luciu a mers la cabinetul medicului chirurg estetician Calin Dobos pentru a-si face un tratament la fata, mezoterapie. Bruneta si-a injectat in fata, fara anestezie, acid hialuronic imbogatit cu vitamine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Am fost la domnul Calin Dobos si mi-am facut un tratament la fata.
Este vorba despre un tratament de reintinerire a tenului. Mi-a bagat vreo 50 de injectii in fata, fara anestezie, si fiecare injectare dureaza undeva la 10 secunde. Deci, imi venea sa ma urc pe pereti. Incercam pe cat posibil sa nu fac ca toate alea, dar imi venea sa ma arunc pe geam efectiv. Nu mai puteam de durere. 24 de ore am avut fata umflata. Dar dupa doua zile s-a schimbat complet pielea, tenul arata fantastic.
Zici ca am ten de 20 de ani. Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum arata fata. Singura metoda de rehidratare a tenului si reimprospatare sunt injectiile astea in profunzime. Nicio crema nu ajunge pana in ultimul strat de piele ca sa aiba acest rezultat de ten frumos si proaspat. Tratamentul se face timp de trei luni, in fiecare luna cate o injectare”, ne-a declarat Nicoleta Luciu acum cateva zile, imediat dupa injectare.  Medicul
Calin Dobos ne-a explicat cum trebuie facuta mezoterapia, dar si cat de benefica este.

“Se injecteaza in piele, in toata fata, acid hialuronic imbogatit cu vitamine. Cremele nu patrund in profunzime in piele. Aceste injectii in derm atrag apa (ca sarea) si o mentin pana se resoarbe acidul hialuronic. Acesta este motivul pentru care trebuie repetate sedintele- acidul hialuronic se resoarbe. Se fac, mai exact, timp de trei luni cate o sedinta in fiecare luna. A patra sedinta se va face dupa o pauza de trei luni, iar a cincea la 6 luni. Dupa aceea, injectarile se fac din sase in sase luni”, ne-a explicat medicul chirurg estetician Calin Dobos.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies