Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu Alex Ursache: „Încă suntem nehotărâți”

Nicoleta Nuca
Nicoleta Nuca se pregateste de nunta

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc marele eveniment.

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie după patru ani de relație, iar acum se pregătește intens pentru ziua cea mare.
Frumoasa artistă care a fost concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește o nuntă extrem de restrânsă, deși probabil că sunt mulți cei care și-ar dori să participe la acest eveniment.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache se gândesc ca la nuntă să participe doar 15 persoane.

„Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât. Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența. Nu vrem să facem business din nuntă. Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi”, a spus artista pentru VIVA.

Citeste si: Nicoleta Nucă, primele detalii despre nuntă! Fericitul eveniment nu va avea loc în România: „Cea mai îndrăgită variantă pentru noi”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cât despre nașii pe care i-au ales, Nicoleta Nucă nu știe exact dacă va avea nași, mai ales că ea și iubitul său nu sunt ortodocși, ci creștini baptiști, iar în acest caz nu sunt obligatorii nașii.

Citeste si: Nicoleta Nucă a lansat ”Nimeni nu-i perfect”

„Încă suntem nehotărâți dacă în general ne dorim nași sau nu, pentru că suntem bine merci așa. Probabil că la ortodocși nașii sunt obligatorii, dar noi nu suntem ortodocși. Suntem creștini baptiști. Din câte știu nu este obligatoriu să ai nași, cel puțin la noi. Nunta va fi la anul dacă ne ajută Dumnezeu și dacă reușim să ne organizăm cu toate, dacă nu, când va fi momentul potrivit.

Nu ne grăbim în privința asta”, a adăugat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nuca si iubitul
Nicoleta Nuca si iubitul se pregatesc de nunta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Nicoleta Nuca și-a recunoscut imperfecțiunile! Iată ce mărturisiri inedite a făcut îndrăgita artistă în platoul Teo Show!

Nicoleta Nucă face nunta în Italia

În plus, nunta nu va avea loc în România, ci în Italia, iar Nicoleta Nucă s-a gândit deja la câteva destinații potrivite:

„Nu suntem genul să punem presiune pe noi sau pe oamenii din jurul nostru.

Vreau să facem nunta așa cum ne dorim, acolo unde ne dorim, și cu oamenii pe care îi dorim alături. Evenimentul va avea loc pe insula Capri sau poate în nordul Italiei, undeva la Lago di Como, dar în Italia în principiu, cred că este cea mai îndrăgită variantă pentru noi”, a declarat cântăreața.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies