Nicoleta Nuca scapa de grasimea de pe burta fara sa faca efort! Afla-i secretul – Foto!

Nicoleta Nuca scapa de grasimea de pe burta fara sa faca efort! Afla-i secretul – Foto!
Nicoleta Nuca scapa de grasimea de pe burta fara sa faca efort! Afla-i secretul – Foto!

Ca mai toate artistele de top, si Nicoleta Nuca frecventeaza clinicile de infrumusetare! Artista isi mentine silueta nu doar cu alimentatie corespunzatoare si sport, ci si cu tratamente corporale. Nicoleta Nuca scapa acum de grasimea de pe burta fara sa faca prea mare efort!

La 24 de ani, Nicoleta Nuca are un stil de viata foarte sanatos, cu multa miscare fizica, dieta si atentie la nutritie. Chiar si asa, vedeta nu e tocmai multumita de cum arata, cel putin in zona abdomenului. Nicoleta Nuca n-a disperat caci a gasit solutia perfecta cu care scapa de grasimea de pe burta, fara sa faca efort!
 
"Fac sport de peste 10 ani, nu mai mananc carne de un an si necesarul de proteine il iau din legume si peste. Incerc mereu sa am grija de mine pentru ca daca eu nu o fac, altii nici atat. De 3-4 ori pe saptamana merg la sala, fac masaje, mananc corect si din cand in cand imi fac si unele pofte culinare.
Este foarte important sa ne simtim bine in pielea noastra pentru ca altfel daca suntem inhibati si nu ne place ceva la noi, ceilalti din jurul nostru imediat simt acest lucru si ne trateaza ca atare, adica asa cum ne simtim in interior"
, spune Nicoleta Nuca, al carei cel mai recent videoclip, “Ai uitat cine esti”, a strans pe youtube aproape 7 milioane de vizualizari in trei luni. 
 
Pentru ca nu reuseste sa dea jos o portiune de grasime localizata in jurul buricului, Nicoleta Nuca apeleaza la ajutorul specialistilor unui centru de remodelare corporala si infrumusetare din Cartierul Francez. Acestia i-au gandit un set complet de proceduri pentru tonifiere, fermitate si sculptare precum crioradiofrecventa si masaj transdermic.
Cu o durata de 30 de minute, crioradiofrecventa topeste instant, prin caldura transmisa, grasimea intarita din celulele grase si imbunatateste imediat aspectul pielii. Aceasta terapie este numita si procedura "fierului de calcat". Masajul transdermic este un masaj mai puternic si cu un randament mai mare decat masajul manual. Se efectueaza cu ajutorul unui dispozitiv cu role, pe baza unei presiuni negative de suctiune si pe costum special tip "dres". Nu este dureros si realizeaza o mobilizare a celulelor grase, un drenaj specific si o "asezare" armonioasa a tegumentului.
Ambele proceduri sunt realizate cu ajutorul aparatului revolutionar de frumusete, Sculptor. Asa scapa Nicoleta Nuca de grasimea de pe burta fara sa faca efort!

 
“Nicoleta este tanara, foarte activa, mananca sanatos si are un sistem imunitar bun. Pentru a obtine cat mai repede rezultatele spectaculoase pe care si le doreste pentru fizicul sau, este foarte bine ca si-a facut abonament personalizat la centrul nostru de remodelare corporala.
Cu ajutorul unor echipamente speciale, am analizat excesul de grasime, de apa, necesarul caloric zilnic sau gradul celulitei si i-am personalizat Nicoletei un pachet de terepii speciale nevoilor ei. Pentru ca sportul nu reuseste singur sa elimine grasimea de pe anumite zone de pe trup, iar aceste terapii chiar functioneaza daca sunt facute asa cum trebuie”,
spune Aurelia Teodorescu, coordonatoarea echipei de specialisti a centrului de remodelare corporala si infrumusetare din Cartierul Francez. 
 
Foto: Hipocrat


Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Care este perioada in care iti poti face un test HIV?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies