Nicos de la Puterea Dragostei rupe tăcerea! Declarații surprinzătoare despre relația dintre Cristian Comănici și Mariana: „Nu cred că sunt sentimente!”

Nicos de la Puterea Dragostei declarații
Nicos de la Puterea Dragostei rupe tăcerea! Declarații surprinzătoare despre relația dintre Cristian Comănici și Mariana: „Nu cred că sunt sentimente!”

Nicos de la Puterea Dragostei a făcut declarații surprinzătoare după ce a părăsit competiția.

Invitat în platoul wowbiz.ro, Nicos de la Puterea Dragostei a făcut declarații neașteptate. Acesta a dat cărțile pe față, spunând ce are pe suflet despre concurenții care l-au deranjat în competiție.

Nicos a fost în mijlocul mai multor conflicte izbucnite în Casa Puterea Dragostei, fiind un personaj extrem de controversat în show-ul matrimonial. Acesta a declarat că mai mulți concurenți din Casa Dragostei purtau discuții care l-au șocat.

„Nu sunt un băiat uns cu toate alifiile, dar eu nu am văzut oameni mai bătăuși, mai capabili decât concurenții care sunt acolo (n.r- la Puterea dragostei). Aici e vorba despre orice. Eu am surprins câteva discuții între concurenți, rămâneam șocat. Vorbeau de sume cu 15 zerouri, vorbeau despre mașini cu cauciucuri dezumflate, am prins niște momente care pentru mine erau șocante”, a declarant Nicos, în exclusivitate pentru WoWbiz.ro.

Nicos de la Puterea Dragostei declarații

Citeste si: Nicos de la Puterea dragostei își dorește să revină în concurs

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nicos a făcut declarații surprinzătoare despre cuplul Mariana-Cristian Comănici

Nicos a vorbit și despre subiectul momentului, relația controversată dintre Cristian Comănici și Mariana. Acesta susține că între ei nu au existat sentimente, ci doar dorința de a crea un nou subiect.

Fostul concurent a ținut să precizeze că Mariana este într-adevăr o fată frumoasă, dar în ciuda acestui aspect, nu crede în sentimentele lui Cristian Comănici.

Nicos de la Puterea Dragostei declarații

„S-a îndrăgostit Mariana de Comănici. Eu nu mai cred în Moș Crăciun. Cristian Comănici nu are sentimente pentru Mariana, nu spun că nu îi place, nu arată rău Mariana. La tv pare puțin mai grasă.

Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, dar nu cred că sunt sentimente din partea lui Cristian Comănici.

Citeste si: Mariana a părăsit platoul Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi dupa un scandal cu iubitul ei: "Mie mi-a stat inima în loc!"

S-a agățat de acest subiect, doar ca să aibă o temă cu durată nedeterminată. Cristian s-a rugat pe la colțuri: <<Aduceți-mi o fată, aduceți-mi o fată>>.

Eu nu cred că nu a vrut emisiunea să îi aducă o fată lui Comănici, eu cred că nu a aplicat vreo fată pentru Comănici”, a mai spus fostul concurent de la Puterea Dragostei pentru WoWbiz.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies