Nicos și Meda, decizie șocantă! Au părăsit casa Puterea Dragostei!

meda si nicos au plecat de la puterea dragostei
Meda si Nicos au plecat de la Puterea Dragostei!

Nicos și Meda de la Puterea Dragostei au părăsit show-ul matrimonial.

Pe 21 februarie, în cadrul Galei Săptămânale a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, prezentatoarea Cristina Mihaela a făcut un anunț neașteptat. Nicos și Meda și-au exprimat dorința de a părăsi emisiunea și cererea le-a fost acceptată. Cei doi au părăsit Casa Puterea Dragostei împreună, sperând că iubirea lor va fi mai puternică departe de ochii publicului.

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre.

Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună.

Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”,  este mesajul care se afla în Cutia Pandorei, pe care prezentatoarea Cristina Mihaela l-a citit în fața concurenților.

Citeste si: Bătaie între George și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! Un concurent a rupt-o la fugă în culise până a părăsit clădirea!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nicos de la Puterea dragostei, prima declarație după eliminare

Nicos și Meda au hotărât să își trăiască povestea de dragoste în afara competiției.

meda si nicos au plecat de la puterea dragostei

Cei doi au părăsit show-ul împreună și nu regretă această decizie. Aceștia au luat hotărârea neașteptată în urma conflictelor care au zguduit povestea lor de dragoste în ultima perioadă

Citeste si: Meda a părăsit platoul emisunii Puterea Dragostei după ce a detonat bomba! “Alexandra este încă îndrăgostită de Nicos”

„În viață avem nevoie de multe lucruri ca oameni, dar iubirea este mai presus decât orice și nu îmi va fi frică niciodată să renunț la multe lucruri pentru iubire”,  a mărturisit Nicos de la Puterea dragostei, în timp ce își ținea iubita în brațe.

„În aplauzele colegilor voștri vă urez să fiți fericiți până la adânci bătrâneți. Felicitări pentru tot!”, le-a transmis Cristina Mihaela celor doi.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies