Nicu Paleru, dezvăluiri despre dependența de alcool: „A fost o perioadă în care m-am gândit că nu mai am nimic de făcut în viață. Din datorii oricum nu puteam ieși.”

Nicu Paleru, dezvăluiri despre dependența de alcool: „A fost o perioadă în care m-am gândit că nu mai am nimic de făcut în viață. Din datorii oricum nu puteam ieși.”
Nicu Paleru, dezvăluiri despre dependența de alcool: „A fost o perioadă în care m-am gândit că nu mai am nimic de făcut în viață. Din datorii oricum nu puteam ieși.”

Artistul a reușit în cele din urmă să depășească acea perioadă dificilă din viața sa.

Nicu Paleru a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde și-a deschis sufletul și a povestit diferite întâmplări din viața sa. În vârstă de 51 de ani, artistul a trecut de-a lungul timpului prin numeroase încercări, ajungând în cele din urmă să aibă un echilibru în viață.

Cum arăta viața lui Nicu Paleru atunci când avea probleme cu alcoolul?

Citește și: A băut vreodată Nicu Paleru vinul cu borcanul? Ce spune artistul despre licoarea din cântecele sale. „Mai fac, într-adevăr, și excese.”

Citește și: Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

După un eșec considerabil în afaceri, artistul a s-a afundat în datorii.

Astfel, a ajuns să piardă tot și singura lui alinare a fost alcoolul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Denise Rifai: Ați ajuns vreodată în comă alcoolică?

Nicu Paleru: Nu. În comă alcoolică, să nu știu de mine, nu.

Eu pot să spun că sunt omul care o cam bea el pe băutură, nu ea pe mine. Fac parte din categoria aia. În momentul în care simțeam că sunt băut, că nu mai puteam să articulez două cuvinte, repede la somn. Creierul lucrează, dar nu mai pot să vorbesc, nu mai pot să fac nimic. Mă duc la somn și după ce mă trezesc mai vedem. A fost o perioadă în care m-am gândit că nu mai am nimic de făcut în viață.
Din datorii oricum nu puteam ieși. Îmi opream 200 de lei din țigări și de mâncare. Care venea primul, lui îi dădeam ce câștigam pe săptămâna respectivă.
”, a povestit Nicu Paleru.

Cum a reușit Nicu Paleru să scape de boala băuturii?

Din fericire, însă, artistul a reușit să depășească acea perioadă din viața sa, găsindu-și liniștea și alinarea în credința pentru Dumnezeu.

Denise Rifai: Cât timp a durat această perioadă în care ați încercat să vă înecați în alcool?

Nicu Paleru: Cred că un an, un an și ceva, până când le-am lăsat pe toate deoparte, m-am uitat în sus și l-am lăsat pe Dumnezeu să se ocupe de viață și de destinul meu. ”, a mai spus artistul.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Secretele Andreei Berecleanu pentru a arăta de fiecare dată impecabil. Trucurile la care apelează prezentatoarea TV. „Tristețile sau grijile se văd pe chipul nostru.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies