Niculina Stoican a fost sunată de presupusa amantă a soțului ei! Ce i-a spus aceasta celebrei cântărețe: „Soțul tău mă iubește!”

Niculina Stoican a fost sunată de presupusa amantă a soțului ei!
Niculina Stoican a fost sunată de presupusa amantă a soțului ei!

Artista a făcut noi dezvăluiri despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit de-a lungul timpului!

Niculina Stoican este printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară, însă în spatele succesului ei se află și pasaje mai puțin plăcute și cunoscute. Vedeta a dezvăluit noi detalii din viața sa privată și a povestit despre momentul în care presupusa amantă a soțului ei ar fi sunat-o și i-ar fi spus tot adevărul.

Citeste si: Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să-i păstrez amintirea vie”

Niculina Stoican a fost sunată de presupusa amantă a soțului ei!

Niculina Stoican și soțul ei, Vasile Stănescu, sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani și împreună au un băiat, pe nume Vlad care a împlinit deja frumoasa vârstă de 27 de ani. Totul părea perfect între ei, asta până când artista a fost apelată de așa-zisa amantă a soțului ei, iar amintirile o tulbură și astăzi.

,,Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește”. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a declarat Niculina Stoican în cadrul unei emisiuni.

Niculina Stoican spune despre ea că nu a fost niciodată o femeie geloasă, ba chiar mai mult decât atât, era conștientă că multe femei îl plac pe soțul ei, Vasile Stănescu.

,,Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu", a adaugat cântăreața.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Niculina Stoican și soțul ei, Vasile Stănescu
Niculina Stoican și soțul ei, Vasile Stănescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEŞTE: Cine este, cu adevărat, NICULINA STOICAN. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, carieră, vârstă, drama ei

Niculina Stoican a intrat în depresie când soțul ei a fost condamnat la închisoare

În anul 2014, Vasile Stănescu a fost condamnat la închisoare pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei. Acesta a stat închis timp de trei ani, perioadă în care artista s-a confruntat cu cele mai grele momente din viața ei. Depresia și atacurile de panică i-au dat lumea peste cap frumoasei cântărețe, însă nu a vrut să împărășească cu nimeni aceste lucruri, astfel că a încercat să își rezolve singură problemele.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.  Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică.

Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele", a mărturisit frumoasa cântăreață, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu ne-am certat niciodată”

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian
Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea colegului ei, Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican spune că, de-a lungul timpului, a petrecut clipe minunate alături de regretatul cântăreț de muzică populară și că s-au bucurat împreună de succes, iar vestea a venit ca un șoc, chiar când se aștepta mai puțin.

„Sunt goală. În mintea și sufletul meu e un mare vid, un mare gol. Nu am cuvinte, nu îmi găsesc cuvintele. Toată după-amiaza am stat de vorbă cu sora lui. Fiind la spital spera până în ultima clipă că totul va fi bine. Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea. Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Avea și probleme cu coagularea sângelui", a mărturisit artista.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies