Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică: „Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași.”

Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică: „Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași.”
Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică: „Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași.”

Interpreta de muzică populară este pregătită pentru o nouă etapă a vieții sale.

Niculina Stoican, în vârstă de 53 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Din punct de vedere personal, artista se bucură de un succes considerabil pe plan muzical, reușind de-a lungul timpului să câștige simpatia și admirația publicului. Atunci când vine vorba de viața personală, interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Vasile Stănescu. Cei doi au întemeiat o familie frumoasă și au adus pe lume un băiat, Vlad Stănescu.

Tânărul a ajuns la vârsta de 30 de ani, iar până la această vârstă frumoasă, părinții săi au investit sume frumoase de bani în educația lui.

Fiul Niculinei Stoican a studiat la facultăți prestigioase din Londra și Viena, dar în urmă cu ceva timp s-a întors în țară, acolo unde și-a deschis o afacere. Astfel, băiatul este pe picioarele lui și câștigă sume frumoase de bani din domeniul în care activează.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de viața personală, se pare că tânărul încă nu a făcut pasul cel mare, lucru pe care mama sa îl așteaptă cu nerăbdare.

Niculina Stoican, pregătită să fie bunică

Citește și: Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican: „E un om foarte tipicar. E drăcoasă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică
Niculina Stoican [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Lecția importantă pe care Niculina Stoican a învățat-o de la bunica, ei atunci când are de luat o decizie. „M-am dus acolo când nu mi-am mai găsit echilibrul.”

Artista a dezvăluit într-un interviu acordat recent că de abia așteaptă să fie soacră mare și bunică. Interpreta de muzică populară speră ca fiul său să aibă o familie numeroasă.

Niculina Stoican nu se dă înapoi de la ideea de a-și ajuta nora și băiatul cu creșterea copiilor.

Băiatul meu e acasă de ceva vreme și se ocupă de afacerea lui. Sunt foarte mulțumită și foarte fericită. Îmi doresc foarte mult să fiu soacră mare. Îmi doresc foarte mult să fiu bunică. Aștept momentul acesta ca pe cea mai mare binecuvântare pe care mi-o poate da Dumnezeu.

Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași, măcar 3. Și eu să o ajut, ca ea să nu simtă, să îi văd crescând și să mă bucur de liniște .”, a declarat artista. 

Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies