Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian
Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian

Cântăreața de muzică populară este devastată de moartea colegului ei de scenă, Petrică Mîțu Stoian!

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au fost foarte apropiați, cei doi participând de nenumărate ori la aceleași evenimente, iar vestea morții a devastat-o pe cântăreață. Printre lacrimi, Niculina Stoican și-a găsit cu greu cuvintele pentru a mărturisi că bunul ei prieten se confrunta de ceva timp cu probleme cardiace, iar în urma unor proceduri de ozonoterapie, situația s-ar fi înrăutățit.

Citeste si: Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

Petrică Mîțu Stoian a murit!
Petrică Mîțu Stoian a murit![Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea colegului ei, Petrică Mîțu Stoian

Cei doi s-ar fi întâlnit de curând pentru a filma împreună și nimeni nu se aștepta ca artistul să plece de lângă noi într-un timp atât de scurt. Niculina Stoican spune că, de-a lungul timpului, a petrecut clipe minunate alături de el și că s-au bucurat împreună de succes, iar vestea a venit ca un șoc, chiar când se aștepta mai puțin.

„Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. El avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată și care, se pare, că i-a făcut această complicație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Era bine (n.r. a filmat pentru mai multe emisiuni săptămâna trecută), dar, din păcate, cu inima a fost o problemă. Eu am petrecut clipe frumoase lângă el și ne-am bucurat de atâta succes împreună, suntem din același loc, am cântat la fel… Deci, ce să vă spun?! Nu știu ce să spun, pentru mine el este el și așa rămâne întotdeauna. Îmi pare rău că nu mai este! Nu contează ce este pentru mine!”, a declarat Niculina Stoican pentru Fanatik.ro

Citeste si: Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian
Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Elena Merișoreanu: „Vai de capul meu! Plâng de nu mai am voce!” 

Cumplita vestea a ajuns și la Elena Merișoreanu, care spune că ar fi trebuit să se întâlnească cu Petrică Mîțu Stoian în cadrul unei emisiuni, însă atunci a și aflat că este în spital, la recuperare.

Despre artist are doar cuvinte de laudă, spune că este unul dintre cei mai buni colegi și că nu l-a auzit niciodată plângându-se de ceva.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’ Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită.

Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.

Citeste si: Vlăduța Lupău vrea să devină mămică! Ce planuri are frumoasa vedetă: „Când o să vrea Dumnezeu...”

Eu nu l-am auzit pe omul ăsta niciodată să se plângă că e bolnav, era plin de viață. Acum o săptămână și ceva a fost la filmări, aici, în București. Pe 10 noiembrie, miercuri, trebuia sa ne vedem la filmări la Antena 1. Și uitați-va că el nu mai este! Nici nu mă mai duc, pe cuvânt, nu mai sunt om. Nu, nu, nu pot să cred! E șoc pentru mine. Vă rog să mă credeți că nu mai am glas.

Era un coleg atât de bun, dragul de el. Nu avea dușmănie pe nimeni. Spunea să ii cânte toată lumea piesele, ca de aceea le-a făcut! Îmi pare extrem de rău, condoleanțe familiei!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies