Nicușor Dan, anunț îngrijorător: „Nu putem să facem mai mult..."

nicusor dan declaratii caldura bucuresti
Nicușor Dan le dă o veste proastă bucureștenilor, chiar înainte de sărbători

Primarul General al Capitalei vorbește despre problema pe care toți bucureștenii au sesizat-o. „Aceasta este situația..."

Problema căldurii din București nu se va rezolva în următorele trei luni, conform declarațiilor lui Nicușor Dan. Acesta menționează că nu se poate face mai mult decât s-a promis în campania electorală.

Nicușor Dan, despre căldura din București

„Nu putem să facem mai mult  decât am spus că vom face în campania electorală, din păcate. Există un indicator. Acest indicator este câtă apă se pierde, așa numita apă de adaos.

Această cantitate de apă este de trei ori mai mare decât acum 3 ani și este cu 50% mai mare față de acum un an. Țevile din București au cu 50% mai multe găuri decât acum un an și de trei ori mai multe găuri decât acum 3 ani.

Citeste si: Carantină totală în București?! Marcel Ciolacu: „Nu se poate altfel."

Asta este situația pe care am moștenit-o. Oricum sistemul ăsta mergea târâindu-se de ani de zile, s-a mai adăugat o chestiune – erau niște lucrări, tot de cârpeală, care s-a făcut în fiecare an vara și care anul acesta nu s-a făcut și aici este vina clară a fostei administrații, nu mai fac polemici politice că nu mai avem alegeri, dar este clar vina fostei administrații că toată această vară nu s-au făcut acele lucrări de mentenanță, de cârpeală care trebuiau făcute", a declarat Nicușor Dan.

nicusor dan caldura bucuresti
bucureștenii nu vor avea căldură nici în perioada următoare, conform declarațiilor lui Nicușor Dan[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nicușor Dan spune că singurul lucru care se poate face în această perioadă este informarea cetățenilor cu privire la problemele existente.

Citeste si: Propunerea AUR pentru funcția de premier: "Nu este membru de partid..."

De asemenea, acesta spune că există un număr de telefon la care bucureștenii pot suna pentru a afla cu singuranță când vor avea din nou căldură, în funcție de zona în care locuiesc.

nicusor dan declaratii caldura bucuresti romania
Nicușor Dan face precizări în legătură cu căldura din locuințele bucureștenilor[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Primarul General al Capitalei sugerează că acestea sunt singurele lucruri care se pot face la momentul actual, dată fiind situația existentă.

"Nu mai spun de faptul că 4 ani nu s-au luat bani europeni și nu s-au făcut lucrările temeinice. Ce mai putem să facem în această iarnă este să acționăm cât de repede se poate și să informăm cetățenii despre asta. Se mai întâmplă un lucru – avem un call center la care am rugat și am detașat niște oameni din primărie care au fost foarte amabili să facă asta – se întâmplă să spunem oamenilor

că o avarie durează de dimineață până seara, iar ei să constate că si a doua zi e frig. Sunt două fenomene pe care vreau să le explic – pentru că noi ne ducem, adică Termoenergetica se duce și cârpește, dă drumul, foarte fericit, am reparat avaria. Și pleznește imediat după – acesta este un fenomen.", a mai spus Primarul General al Capitalei.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Nicușor Dan, anunț despre sărbători: ”Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Nicușor Dan este pus pe fapte! Concedieri în masă la Primăria Capitalei: „Îmi păstrez promisiunea: îi voi concedia!”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies