Nicușor Dan, declarație extrem de acidă la adresa Gabrielei Firea, după câștigarea alegerilor: „Mi se pare comic că...”

Nicusor Dan
Nicusor Dan a comentat acuzațiile pe care i le-a adus Gabriela Firea.

Nicușor Dan a decis să discute despre acuzațiile de fraudă lansate de Gabriela Firea și a realizat, în acest sens, o declarație extrem de acidă la adresa fostului primar al Capitalei.

Daniel Nicușor Dan, câștigătorul alegerilor pentru Primăria Capitalei, a fost prezent la ședința Biroului Permanent Național al PNL, acolo unde a discutat despre acuzațiile extrem de grave primite din partea Gabrielei Firea, dar și a altor politicieni, cu privire la fraudarea voturilor.

„Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude, în condiţiile în care aţi văzut cu toţii ce s-a întâmplat. Ieşind din chestiunea asta cu buletine, cu saci de vot, am văzut explicit cum pe publicitate electorală, după ce Biroul Electoral Municipal a spus că Primăria nu mai are voie să continue cu acele sporturi

pentru realizările Primăriei Capitalei, totuşi a continuat, deci e absurd să vorbeşti de fraudă când eşti Gabriela Firea.”, a declarat noul Primal al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Nicusor Dan
Daniel Nicusor Dan, declarație acidă la asresa fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea.[Sursa foto: Facebook Daniel Nicusor Dan]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nicușor Dan îi dă replica Gabrielei Firea

„Este clar că au fost nereguli, și pentru mine au fost 3 secții în care am avut zero voturi și voturle pe care presupun că le-am avut eu au fost trecute către alți candidați.

E clar că au fost nereguli și că ele trebuie investigate. Însă pentru ceea ce înseamnă primar general diferența cred că este așa de mare, că nu se pune problema.”, a mai adăugat Nicușor Dan.

De altfel, Daniel Nicușor Dan, ales în urmă cu doar câteva zile Primarul Capitalei, a fost rugat să comenteze acuzațiile Gabrielei Firea. Fostul Primal General al Capitalei este de părere că contracanditatul său a condus o campanie electorală incorectă pentru ea, motiv pentru care Nicușor Dan a și câștigat alegerile.

„Ha ha ha. A fost o campanie absolut murdară la adresa mea. Vă duc aminte că acum câteva zile, mai multe televiziuni, ca să încheiem subiectul ăsta, titrau că eu sunt în interiorul DNA-ului și tot felul de știri false, deci haideți să nu mai vorbim de campanii murdare.”, a declarat Nicușor Dan, legat de acuzațiile care i-au fost aduse.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce avere are Gabriela Firea? Primarul Capitalei are o mulțime de bani în bijuterii și terenuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies