Nicușor Iordan, mesaj emoționant de ziua mamei lui: "La mulți și binecuvântati ani, măicuță scumpă!” FOTO

Nicușor Iordan, mesaj emoționant de ziua mamei lui:
Nicușor Iordan, mesaj emoționant de ziua mamei lui: "La mulți și binecuvântati ani, măicuță scumpă!” FOTO

Nicușor Iordan este apărat și de mama lui în scandalul declanșat de acuzele fetei lui Aurelian Preda.

Nicușor Iordan este apărat și de mama lui în scandalul declanșat de acuzele fetei lui Aurelian Preda. Fiica regretatului rapsod, Ana Maria, îl acuză de câteva luni pe Nicușor că a abuzat-o sexual de mai multe ori și că o obliga să spună în public că el este tatăl ei adoptiv. În declarațiile depuse la dosarul anchetei, Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.

 

”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”,  a povestit fata lui Aurelian Preda despre abuzurile la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În apărarea lui Nicușor Iordan a sărit familia, mama artistului, Dorina, confesându-se unor amice.  ”Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu? Normal că nu mi-a picat bine când a început scandalul, ce mamă își dorește să vadă vorbindu-se așa despre băiatul ei în public, pe la televizor? Ana Maria trebuie să realizeze că un cuvânt prost spus sau aruncat la nervi provoacă mult

rău! Ea a fost în casa mea, în curtea mea, era ca parte din familia noastră și după aia vii la televizor și arunci cu noroi fără nici o dovadă, nimic? Păi cine a ajutat-o cel mai mult când nimeni nu o băga în seamă, nu Nicușor?”.

Acum câteva zile, Nicușor Iordan și-a sărbătorit mama, pe Dorina, care a împlinit 64 de ani.

Astăzi este o zi specială în familia noastră. Măicuță noastră draga împlinește 64 de ani! O iubim, o pretuim enorm si ÎL rugam pe Bunul Dumnezeu să-i dea sanatate in continuare, pana la 100 de ani, sa ne bucuram de povețele și prezența ei. La mulți și binecuvântati ani, măicuță scumpă!”, a scris emoționat Nicușor Iordan în dreptul unei fotografii cu el și cu mama lui. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies