“Nimeni nu îmi răspunde, nimeni nu vrea să spună ce se întâmplă.” Ce a pățit Dani Oțil în vacanța din Maldive. Prezentatorul s-a plâns pe rețelele de socializare

“Nimeni nu îmi răspunde, nimeni nu vrea să spună ce se întâmplă.” Ce a pățit Dani Oțil în vacanța din Maldive. Prezentatorul s-a plâns pe rețelele de socializare
“Nimeni nu îmi răspunde, nimeni nu vrea să spună ce se întâmplă.” Ce a pățit Dani Oțil în vacanța din Maldive. Prezentatorul s-a plâns pe rețelele de socializare

Dani Oțil are parte de mai multe peripeții în Maldive, așa că prezentatorul a povestit totul pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales o vacanță de lux în Maldive, însă planurile făcute acasă au fost imediat spulberate de cum au ajuns acolo.

“Niciodată nu am făcut plângere, nu am scris nicăieri, nicicum.” Cum a rămas Dani Oțil fără bagajul cu care a călătorit

Citește și: „Are o pereche de chiloți, eu pot să jur că sunt de femeie.” Dani Oțil, prins în fragrant de către soția sa! Gabrielei Prisăcariu nu i-a venit să creadă când a văzut ce are soțul ei în șifonier!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Să am grijă, acolo sunt toți banii. Mi-a apărut sold insuficient. Am intrat în panică.” Gabriela Prisăcariu, întâmplare neașteptată într-un magazin! Ce s-a întâmplat cu banii lui Dani Oțil?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut parte de momente mai puțin fericite în vacanța din Maldive, asta pentru că prezentatorul și soția lui au ajuns la destinație fără bagajul cu care au plecat de acasă.

Cei doi au rămas fără hainele necesare pentru vacanță, așa că prezentatorul a încercat să facă tot posibilul să găsească valiza dispărută. 

”Salut! Dacă tot facem recomandări și contra recomandări... Nu aș fi făcut treaba asta în mod normal pentru că mi-au mai întârziat bagaje o zi, două zile și niciodată nu am făcut plângere, nu am scris nicăieri, nicicum. Călătoresc destul de mult într-un an sau, de fapt, am călătorit înainte să mă căsătoresc și mi s-au întâmplat toate.

Dar de data asta este penibil faptul că, deși n-am ales un low-cost pentru că e un zbor foarte lung și să nu am surprize, imediat după ce am aterizat aici, în Maldive, a doua zi am aflat că bagajul meu este în New Delhi.  A ajuns de la Istanbul la New Delhi, de ce, nu știu! Cert este că de atunci mă chinui să-l aduc din New Delhi și nimeni nu îmi răspunde, nimeni nu vrea să spună ce se întâmplă cu el.
Deci, știm unde este, nu este ”pierdut”
, dar nu mi-l trimite nimeni”, a spus Dani Oțil, pe Instagram.

Dani Oțil, nemulțumit că nimeni nu îl ajută să găsească bagajul pierdut

Dani Oțil
Dani Oțil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dani Oțil și soția lui au cumpărat mai multe haine, medicamente și accesorii pentru această vacanță, așa că cei doi au fost nevoiți să facă alte cumpărături sau să închirieze anumite lucruri pentru a se descurca.  

”O să mă întrebați și care e paguba? Pai paguba este că ți se strică o mare parte din vacanță. În bagaj am avut lucruri pe care e foarte greu să le cari în rucsacul de mână.

Am avut un telefon, am avut o cameră subacvatică, ochelarii, dar ce se întâmpla dacă aveam parte din medicamentele copilului, ce se întâmpla dacă eram cu copilul? O să spuneți că le luam, ca un părinte deștept, în bagajul de mână. Nu ai cum să le iei pe toate! Și elementele care țin de confortul copilului nu pot fi toate introduse în bagajul de mână. Problema mea nu este că mi s-a pierdut bagajul, problema mea este că nimeni nu vrea să mi-l dea înapoi, eu știind unde este.
Ce fac?”
, a mai adăugat Dani Oțil.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Iau pastile și mă simt și mai rău, am decis să merg la spital.” Gabriela Prisăcariu a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău mai multe zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies