"Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian! EXCLUSIV!

"Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom"! Vezi de ce susţin concurenţii că "vulpiţa" îşi bate joc de Livian! EXCLUSIV!

Bianca de la Puterea Dragostei l-a umilit pe Livian? Vezi cine susţine asta!

Bianca şi Livian formează cel mai iubit cuplu din casa Puterea Dragostei. Inteligenţa şi carisma lui, alături de frumuseţea, răbdarea şi determinarea ei sunt imposibil de ignorat, cei doi îndrăgostiţi având sute de mii de urmăritori care ar face orice pentru favoriţii lor.

Fanii le trimit mereu cadouri şi îi întreabă insistent când se căsătoresc şi, mai nou, când au de gând să facă un copil.

Mai există însă şi telespectatori ai emisiunii care nu văd cu ochi buni relaţia tinerilor.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aceştia susţin că bruneta este "toxică" pentru fiul lui Nelson Mondialul şi că l-a schimbat în rău pe "lup".

Bianca de la Puterea Dragostei l-a umilit pe Livian? "El era un bărbat de pus pe rană"

" Nimeni nu vede adevărul? L-a umilit Bianca în ultimul hal, l-a făcut din om "neom". Aşa era el când a intrat? Nu vedeţi că este mai întunecat la faţî, mai trist şi certăreţ de când este cu ea? Nu are o influenţă bună asupra lui Livian.

El era un bărbat de pus pe rană", i-a scris o fană lui Livian.

În asentimentul susţinătoarei respective sunt şi câţiva concurenţi din casă care susţin că Bianca l-ar învăţa pe tânăr să fie mai agresiv în emisiune ca să iasă în evidenţă şi să facă materiale.

Tot Bianca ar fi, potrivit aceloraşi concureţi, cea care-l îndeamnă pe "lup" să le provoace pe fetele din casă, în special pe Ligi şi pe Andreea Pirui!

Citeste si: Imagini tulburătoare cu Ella de la Puterea dragostei în lacrimi vorbind despre mama ei oarbă! Tot studioul a izbucnit în plâns! ”De la 14 ani, a rămas fără vedere după un abces la măsea”

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca de la „Puterea Dragostei” era frumușică foc la pubertate! Uite cum arăta pe când era doar o puștoaică! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies