Nimic nu este permanent: citate pe care sa le tii minte cand esti ingrijorat.

Nimic nu este permanent: citate pe care sa le tii minte cand esti ingrijorat.
Nimic nu este permanent: citate pe care sa le tii minte cand esti ingrijorat.

Ai momente in viata cand disperi si simti ca totul se duce de rapa. Nu mai gasesti solutie si totul este pierdut.

Nimic nu este permanent: citate pe care sa le tii minte cand esti ingrijorat. Ai momente in viata cand disperi si simti ca totul se duce de rapa. Nu mai gasesti solutie si totul este pierdut. Indiferent de cat de grea este situatia, nu te stresa prea mult, pentru ca situatia se va schimba. Daca esti ingrijorat, nu iti agrava starea cu si mai multe ganduri negative, analizandu-ti in mod excesiv defectele si greselile.

Avem pentru tine cateva citate care te vor ajuta sa treci mai usor peste momente dificile. Ti se intampla des sa te gandesti ca nu iti poti opri mintea nici macar atunci cand ai mare nevoie de odihna sau complici orice situatie prin analiza detaliata a fiecarui aspect. Poti astfel sa ajungi sa te epuizezi. Este important sa nu stai treaz pana tarziu ca sa te invinovatesti si sa nu te concentrezi pe anumite aspecte din trecut sau din viitorul apropiat pentru ca doar iti agravezi stresul.
Specialistii spun ca mintea directioneaza gandurile si memoria, dar daca este lasata sa evolueze fara obiectiv clar, aceasta va avea o activitate neproductiva. Este inutil sa te enervezi pentru ca nu o poti opri, dar poti lua masuri ca sa te asiguri ca iti atingi obiectivele si ca devii din ce in ce mai optimist.

Nimic nu este permanent: citate pe care sa le tii minte cand esti ingrijorat.
Nimic nu este permanent: citate pe care sa le tii minte cand esti ingrijorat. [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tine minte asta

Citeste si: 5 metode eficiente de a scăpa de insomnie

  1. Incearca sa nu te mai gandesti non-stop la ce a fost, ca sa ai timp si de odihna. Odihna este importanta pentru sanatatea ta
  2. Uite-te inainte sa sari. Uite-te bine, analizeaza situatia in mod obiectiv si fereste-te de rele
  3. Nu te afunda prea mult, analiza excesiva poate face rau sanatatii tale mentale si poti ajunge sa nu mai functionezi in sarcinile zilnice
  4. „Gandirea prea detaliata cauzeaza
    paralizia determinata de analiza”
  5. „Dacă vrei să uiți ceva sau pe cineva nu urî acel lucru sau acea persoană. Orice lucru pe care îl urăști va fi marcat în inima ta. Dacă vrei să mergi mai departe și să uiți nu are sens să urăști”

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies