Ninge ca in povesti in 7 judete din tara! Iarna, in mijlocul lui aprilie VIDEO

Ninge ca in povesti in 7 judete din tara! Iarna, in mijlocul lui aprilie VIDEO
Ninge ca in povesti in 7 judete din tara! Iarna, in mijlocul lui aprilie VIDEO

Clujul este acoperit de zăpadă, în condiţiile în care ninge abundent încă de azi-noapte. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod galben pentru intervalul 20 aprilie, ora 09.00 – 21 aprilie, ora 14.00. Se circulă în condiţiile de iarnă în tot judeţul, dar nu sunt drumuri închise sau blocate.

Cod Galben de ninsori

Clujul este acoperit de zăpadă şi ninge abundent încă de azi-noapte. noapte. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod galben pentru intervalul 20 aprilie, ora 09.00 – 21 aprilie, ora 14.00. Fenomene vizate sunt: precipitaţii în general însemnate cantitativ, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte, intensificări ale vântului; „În intervalul menţionat vor fi precipitaţii mai ales în regiunile estice şi centrale, unde cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp.

În Moldova şi Transilvania treptat vor predomina ninsorile, iar în zona deluroasă din sudul ţării, precum şi în deltă, vor fi precipitaţii mixte. La munte va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în regiunile estice, unde vitezele la rafală vor atinge 55...65 km/h”, se arată în avertizare. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile, iar în cursul nopţilor de joi/vineri şi vineri/sâmbătă local se va semnala brumă.

Cum va fi vremea săptămâna asta

Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie arată că: „În prima săptămână temperaturile maxime se vor încadra, în medie, doar între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 3 grade. În perioada 20-23 aprilie, valorile termice, atât diurne cât şi nocturne, vor fi cu mult mai scăzute decât cele normale, sub limita de îngheţ în orele dimineţilor”.

În cea de-a doua săptămână, regimul termic va fi apropiat de cel normal la sfârşit de aprilie. Temperatura aerului va marca o creştere, apoi nu va avea variaţii semnificative. Media pe regiune va fi caracterizată de maxime cuprinse între 14 şi 18 grade şi minime între -2 şi 3…4 grade. Vor fi condiţii pentru precipitaţii, aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse, moderate şi însemnate cantitativ, în data de 19 aprilie şi din nou după 27 aprilie, se mai arată.

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Prajitura fara faina si zahar. Este sanatoasa si delicioasa

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Adevarul despre rucola! Ce este, de fapt, aceasta planta pe care o punem in salate

El este noul partener de platou al frumoasei Su Burcu Yazgı Coşkun, care a dat viață personajului Asiye în serialul Totul pentru familia mea! Iată cât de bine se potrivesc renumiții actori în producția pentru care filmează în prezent

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies