„Niște escroci”. Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță

„Niște escroci”. Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță
„Niște escroci”. Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță

Oana Roman a decis să petreacă clipe magice în Egipt, alături de fiica ei, dar se pare că norocul nu a fost în totalitate de partea ei. Fosta prezentatoare TV a avut parte de câteva experiențe destul de neplăcute, chiar în locuri de lux.

Oana Roman reprezintă un subiect foarte interesant pe rețelele de socializare și pentru internauți, iar fanii sunt cu sufletul la gură în momentul în care vine cu o poveste nouă. Acest lucru s-a întâmplat și recent, după ce vedeta a împărtășit cu ea ceea ce a pățit în vacanța din Egipt.

Citește și: ”Mă bucur de viață!” Oana Roman, apariție surprinzătoare în costum de baie!

Oana Roman, țepuită într-un magazin din Egipt

Oana Roman nu a stat mult până în momentul în care a observat ce prețuri mari sunt în Egipt, motiv pentru care a cerut un bon, care nu i s-a oferit, spunându-i-se despre casa de marcat că nu este funcțională.

După ce fiica lui Petre Roman le-a povestit tuturor celor de pe rețelele de socializare ceea ce i s-a întâmplat, internauții i-au transmis faptul că poate apela la ajutorul celor de la hotelul unde a ales să se cazeze pentru orice problemă pe care

o întâmpină.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana Roman a avut o discuție cu angajații, iar după aceasta a realizat cei de pe rețelele de socializare care o apreciază și o susțin au avut dreptate în totalitate.

Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță
Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Ce a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare

Vedeta a menționat faptul că cei de la magazinele din Egipt sunt escroci, deoarece s-a dus la cumpărături să își cumpere pastile și cremă cu protecție solară, iar pe aceste produse i-au cerut 30 de euro.

Oana Roman a fost foarte furioasă, deoarece în momentul în care le-a cerut bon, pentru a se asigura că acesta este prețul real al produselor, cei de acolo i-au spus despre casa de marcat că nu funcționează.

„Ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că, evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-au cerut 30 de euro și când i-am cerut bon mi-a zis că nu merge casa de marcat.

Și am plecat. 30 de euro… niște escroci”,  a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță
Oana Roman, despre ce i s-a întâmplat în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Aia nu mai este familie!” Marius Elisei, despre ce i se întâmpla în relația cu Oana Roman, în momentul în care ajungea acasă



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Aia nu mai este familie!” Marius Elisei, despre ce i se întâmpla în relația cu Oana Roman, în momentul în care ajungea acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies