Noaptea ca hotii! Victor Slav i-a furat masina Andreei Mantea si i-a taiat hainele! Prezentatoarea TV a avut un soc: "Cat de bolnav sa fii?"

Noaptea ca hotii! Victor Slav i-a furat masina Andreei Mantea si i-a taiat hainele! Prezentatoarea TV a avut un soc:
Noaptea ca hotii! Victor Slav i-a furat masina Andreei Mantea si i-a taiat hainele! Prezentatoarea TV a avut un soc: "Cat de bolnav sa fii?"

Victor Slav i-a facut cea mai dura farsa Andreei Mantea. Prezentatorul TV i-a taiat hainele si i-a furat masina colegei sale de platou.

 

Victor Slav i-a adus Andreei Mantea o masina de jucarie la schimb. 

"Nu se poate asa ceva. Cum sa ma duc eu asa acasa? Cat de bolnav sa fii? Da-mi cheile de la masina. Unde te-ai ascuns? Victor imi vreau masina", a spus Andreea Mantea cand a vazut ce i-a facut Victor Slav. 

 

"Mi s-au facut multe farse bune, dar aceasta farsa e una crunta. Asa ceva nu se face. In primul rand trebuie sa-mi platesti hainele si trebuie sa-mi duci masina in service ca mi s-a stricat usa", i-a spus Andreea Mantea lui Victor Slav. 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Andreea Mantea a fost prăduită! Cine a atentat la bunurile vedetei?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies