Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a devenit o adevarata domnisoara - Ce face acum

Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a devenit o adevarata domnisoara - Ce face acum
Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a devenit o adevarata domnisoara - Ce face acum

Noelle are parinti celebri: creatoarea de moda Ingrid Vlasov si fostul manechin Marian Nedelcu.

Noelle a devenit cunoscuta in lumea modellingului de cand era foarte mica. A devenit un fenomen! Pustoaica a participat la sedinte foto importante si chipul ei a aparut in campanii celebre, scrie WOWbiz.ro

Acum, Noelle are 13 ani. Blondina a venit la Teo Show impreuna cu mama ei. Fiica lui Ingrid Vlasov a vorbit despre pasiunile sale, despre activitatile care ii fac placere si a povestit ca studiaza in sistem home-schooling cu profesori de la o scoala din Marea Britanie! 

Noelle: Profitam de aceasta sarbatoare, incepem sa decoram inca de pe 1 Decembrie! Pe 24 plecam la Iasi, acolo petrecem Craciunul, acolo impodobim un alt brad.

Ingrid: Preferam brad natural, sa miroasa a brad in casa. Sunt disperata! Eu astept Craciunul tot anul!

Noelle: Si eu la fel! Mi-a insuflat aceasta pasiune pentru Craciun!

Ingrid: Este o sarbatoare stralucitoare, plina de lumina. (...)Cumparam cadourile din august! Imi place mult sa daruiesc, sa fac bucurii!

Noelle: Imi place sa impachetez cadourile pentru Craciun. De Craciun fac o tarta cu mere si scortisoara, are mare succes! Fac si biscuiti...

Ingrid: M-a nenorocit cu dulciurile!

Ingrid este o mama foarte apropiata de fiica ei.

"N-am avut niciun motiv nici macar sa o cert. Ne intelegem foarte bine, nu am de ce sa o cert".

Ce activitati are Noelle Vlasov-Nedelcu? "Imi place mult sa scriu poezii, am scris o poezie despre copilarie, despre amintirile mele de la Disneyland. M-au marcat pe viata! Cred ca aveam 4-5 ani! E minunat!"

 

"Am timp, nu e o activitate care ma oboseste.

Sunt inscrisa la o scoala din Anglia, in sistem home-school. Invat acasa, cu profesor britanic, toate lectiile sunt in engleza", a mai spus ea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

VIDEO! Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, pe coperta unei reviste de top!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies