Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Martor cheie spune ce a făcut exact înainte să moară: "L-am văzut la magazin. A cumpărat..."

Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Martor cheie spune ce a făcut exact înainte să moară:
Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Martor cheie spune ce a făcut exact înainte să moară: "L-am văzut la magazin. A cumpărat..."

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui cumplit accident rutier, în a doua zi de Paște. Părinții regretatului designer sunt și acum în stare de șoc și evită să iasă în public cu declarații.

Cu toate acestea, martorii ies ca ciupercile după ploaie şi fiecare are de spus câte ceva despre Răzvan Ciobanu. De data aceasta, o femeie l-a văzut la supermarket fix în seara de duminică.

"Era la casa de la supermarket. Eram în spatele lui. Răzvan Ciobanu era însorţit de Cercel şi de o domnişoară. Era foarte agitat. El şi-a cumpărat ţigări şi le-a plătit singur. Avea bani la el pentru că s-a oferit să îi dea şi domnişoarei care era cu Cercel",

a spus martora la o emisiune TV.

Avocata Laura Vicol a oferit și alte amănunte extrem de interesante

„În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan și al doilea către Marius. Am sunat la morgă și poliție, nu am avut voie să mă duc la locul accidentului, nici în calitate de avocat. Părinții au vrut să vină la Constanța, dar le-am spus să meargă la București să îmi aducă haine ca să îl îmbrăcăm”, a

declarat Laura Vicol în timpul emisiunii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ea a mai spus că apartamentul lui Răzvan Ciobanu era devastat, imediat după accident și a solicitat o mașină pentru a strânge tot ce era în casă.

”S-au întors din drum, în timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus.

I-am zis să nu vină la Constanța și să se ducă la București. M-a sunat Marius să îmi spună că l-a sunat Sorin Oprea de pe un număr de-al lui Răzvan să îi ceară numărul mamei lui Răzvan. Apartamentul era devastat și le-am spus să cheme o mașină să strângă tot din casă”, a declarat Laura Vicol.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs în intervalul orar 20.00 – 22.30, în data de 28 aprilie 2018

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs în intervalul orar 20.00 – 22.30, în data de 28 aprilie 2018. Informația a ieşit la iveală după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă, consemnează stiripesurse.ro.

Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele, de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

Totodată, anchetatorii au stabilit că, pe podul de la Năvodari, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta și a continuat drumul prin localitățile Corbu și Săcele. Normal, designerul ar fi trebuit să vireze la stânga, către localitatea Lumina și drumul care duce la autostrada A2.

Fostul creator de modă nu purta centura de siguranță și a fost proiectat din mașină în urma teribilului impact.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies