„Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ.” Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată

„Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ.” Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată
„Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ.” Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată

Astăzi, 19 septembrie, fostul soț al impresarei Anamaria Prodan, antrenorul Laurențiu Reghecampf, sărbătorește ziua de naștere, iar evenimentul a fost marcat de o serie de urări și mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Ceea ce a atras cu adevărat atenția a fost urarea făcută de actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, care a dat de înțeles că este însărcinată pentru a doua oară.

Citește și: Care este rețeta de murături a Elenei Merișoreanu. Artista a împărtășit fiecare ingredient cu fanii săi

Anamaria Prodan, urare pentru Laurențiu Reghecampf 

În mediul online, iubita antrenorului a postat o fotografie cu acesta și fiul lor, alături de un mesaj care a generat multe speculații. Mesajul a fost scurt și plin de iubire, iar un fragment care a stârnit curiozitatea fanilor a fost "1+1=4", sugerând astfel posibilitatea unei noi sarcini în familia lor.

Nu doar actuala iubită a lui Reghecampf i -a transmis urări de bine antrenorului, ci și fosta sa soție, Anamaria Prodan.

Aceasta a folosit rețelele de socializare pentru a-i transmite un mesaj public de ziua sa de naștere, subliniind importanța lui în viața fiului lor și dorindu-i tot binele din lume.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„La mulți ani, Laurențiu!!! Dumnezeu să-ți lumineze drumul spre succes!”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan, din partea sa și a copiilor ei, pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat impresara, după ce a aflat că este posibil ca antrenorul să devină tată din nou

La scurt timp după ce a aflat despre posibilitatea unei noi sarcini în familia lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut primele declarații referitoare la acest subiect. Impresara a subliniat că ea și copiii săi își doresc tot binele pentru antrenor, exprimându-și astfel susținerea și respectul pentru fostul ei soț în această perioadă.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu a oferit detalii suplimentare cu privire la situație și a lăsat loc pentru interpretări și speculații din partea publicului.

„Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playtech Știri.

Citește și: Crizele de plâns la copii. De ce apar crizele de plâns și cum să răspundem la ele!

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce declarații a făcut fostul iubit al Anamariei Prodan despre Iulia Sălăgean. De ce s-a afișat afaceristul cu impresarul la un eveniment, la scurt timp după despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies