Noi imagini cu burtica de gravidă după ce Cătălin Măruță a anunțat că Andra este însărcinată!

Noi imagini cu burtica de gravidă după ce Cătălin Măruță a anunțat că Andra este însărcinată!
Noi imagini cu burtica de gravidă după ce Cătălin Măruță a anunțat că Andra este însărcinată!

Pe Instagram Andra a publicat mai multe fotografii cu burtica. Prezentatorul Cătălin Măruță a anunțat că una dintre colegele lui este însărcinată.

În urmă cu două luni Cătălin Măruță a scris pe o rețea de socializare că Andra este însărcinată! Prezentatorul nu vorbea, însă, despre soția lui, ci despre colega lui de emisiune, Andra Matei. El a și publicat o fotografie în care apărea alături de tânăra viitoare mămică.

„Colega mea Andra va fi mereu un copil. Un Kinder cum le spun nemții copiilor.

De data aceasta, Andra este un Kinder cu cea mai frumoasă surpriză 😘”, a scris Cătălin Măruță pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

Frumoasa brunetă profită din plin de perioada aceasta și merge îmn vacanțe alături de partenerul ei. Deși nu este persoană publică, ea adună sute de like-uri din partea celor care o urmăresc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 28 aprilie- 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii! Mare atenție la problemele de sănătate- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Andra, soția lui Cătălin Măruță, nu este însărcinată

Deși s-a speculat în presă cu frumoasa cântăreață Andra așteaptă un copil, vestea a fost infirmată chhiar de către ea.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme.

Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra în cadrul unui interviu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 28 aprilie - 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii! Mare atenție la problemele de sănătate - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies