Noi imagini cu incendiul de la mormântul Denisei Răducu! Detaliul uimitor observat de fani: „Este un semn de la ea”

Denisa Răducu
Denisa Răducu

Decesul Denisei Răducu a adus multă durere în sufletele oamenilor! Ce s-a aflat acum, după mai bine de doi ani de la incendiul izbucnit la mormântul ei

Denisa Răducu, artista cunoscută drept Denisa Manelista, a murit la vârsta de 27 de ani în 2017, după ce a fost diagnosticată cu cancer la ficat, boală care i-a fost fatală. Artista a fost înmormântată la cimitirul din Ștefănești, locul ei de veci fiind atent îngrijit de către cei din familie. Mormântul este mereu plin de flori și candele aprinse, de la fani, apropiați și rude, toți fiind și acum devastați de trecerea ei în neființă.

Citeste si: Ce crede cu adevărat Carmen de la Sălciua despre Denisa Răducu: „Comportamentul ei...”

Mormântul Denisei Răducu
Mormântul Denisei Răducu[Sursa foto: wowbiz]

Noi imagini cu incendiul de la mormântul Denisei Răducu!

În urmă cu doi ani, mormântul regretatei cântărețe de muzică de petrecere a luat foc din cauza unor lumânări aprinse, moment în care au ars și foarte multe lucruri la care Denisa ținea foarte mult.

Printre acestea se numără și un ursuleț de pluș care, printr-un mod miraculos, a reapărut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În urmă cu puțin timp, noi imagini cu focul de la mormântul Denisei Răducu au început să circule pe rețelele de socializare, moment în care fanii au intrat în panică, dat fiind faptul că foarte mulți dintre ei au crezut că a izbucnit din nou un incendiu la locul de veci al acesteia.

Citeste si: Denisa Manelista a murit, dar a redevenit activă pe piața muzicală! Imagini nedifuzate până acum! Cât era de frumoasă... Video

Internauții s-au gândit din start că este un semn clar de la ea! În imaginile de mai jos se poate observa cum mormântul Denisei Răducu arde nestingherit, distrugând toate florile și obiectele de lângă, fără ca cel care a filmat să intervină cumva.

„Nici acolo nu are liniște săraca/ Doamne ferește, este un semn de la ea/ Încă unul? Știu că a mai luat o dată foc/ Nici acolo nu are liniște, săraca/ Incendiu pus la mormântul Denisei/ Doamne fereste ce se poate întâmpla de la lumânări lăsate nesupravegheate”, au fost doar câteva comentarii ale internauților.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Legătura neștiută dintre Carmen de la Sălciua și Denisa Răducu. Abia acum s-a aflat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies