Noi începuturi

Noi începuturi
Noi începuturi

În această seară, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, familiile Arslan și Unal trec prin momente de criză din cauza evenimentelor dramatice care se petrec în viețile acestora.

Kîvîlcîm este în stare de șoc în urma incidentului cu Leman, soția lui Omer, și nu poate trece peste faptul că bărbatul a mințit-o în această direcție. Cu ajutorul prietenei sale Fatma, Kîvîlcîm va afla adevărul despre căsnicia lui Omer. Pe de altă parte, Omer nu ezită să meargă și să îi ceară socoteală pentru faptele sale lui Leman și spre marea surprindere a acesteia, bărbatul va lua o decizie radical în ceea ce o privește.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nursema suferă din cauza restricțiilor impuse de mama sa, după ce aceasta a aflat că fiica ei se întâlnește, în secret, cu Umut.

Mai mult, Pembe îi va cere lui Umut să renunțe a se mai vedea cu fiica ei, fapt care îl va întrista foarte tare pe acesta.

Dacă până odinioară, disensiunile dintre Doga și Fatih păreau să fi dispărut, iată că, de data aceasta, ele vor fi mai evidente ca oricând. Un detaliu important ce leagă viețile acestora o va determina pe Doga să pună punct căsniciei cu Fatih.

Nu ratați, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat în această seară, de la ora 20:00, numai la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies