Noi provocări pentru Safiye

Noi provocări pentru Safiye
Noi provocări pentru Safiye

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod ldin serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, situația devine tot mai dramatică pentru Han, de când Inci a decis să îl părăsească.

Han nu înțelege cum Inci a abandonat căsnicia lor, după ce și-au declarat dragostea ce și-o poartă și încearcă să găsească o soluție pentru ca soția sa să se întoarcă la el.

Safiye va avea parte de un șoc atunci când Gulru, prietena sa din copilărie dar și fosta soție a lui Naci, vine în fața sa pentru a cere ajutorul într-o situație delicată, care îl vizează pe acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Safiye nu vrea să asculte deloc doleanțele lui Gulru și insistă că aceasta să nu o mai caute. Gulru însă, din dragoste pentru Naci, trebuie să îl ajute pe bărbatul iubit, grav bolnav, care își dorește să “repare” trecutul dureros în ceea ce o privește pe Safiye.

Nu ratați astăzi, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies