Noi speranțe pentru Safiye

Noi speranțe pentru Safiye
Noi speranțe pentru Safiye

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, telespectatorii o vor regăsi pe Safiye tot mai aproape de a-și îndeplini visul, acela de a fi alături de Naci.

Cu toate că trecutul nu-i dă pace și o copleșește, Safiye încearcă, pas cu pas, să se apropie de Naci, cel pe care îl iubește încă din adolescență. Gulben este cea care sprijină, din umbra, iubirea celor doi, și face tot ceea ce poate pentru ca sora sa să fie fericită alături de bărbatul iubit.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Inci și Han fac eforturi pentru că dragostea lor să învingă, dincolo de himerele trecutului dramatic de care amândoi au avut parte.

Ce se va întâmpla atunci când Naci și Safiye reușesc să își deschidă sufletele unul în fața celuilalt puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul epiosd doin serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Mini tort cu dulceață de vișine. Va impresiona și cel mai pretențios degustător!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

Cum să atragi bani în viața ta, în funcție de zodie

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies