Noi tensiuni în familia Eren, în episodul din această seară al serialului „Totul pentru familia mea”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D Sarp este victima unui accident, iar Asiye trebuie să-și dovedească nevinovăția

Noi tensiuni în familia Eren, în episodul din această seară al serialului „Totul pentru familia mea”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D  Sarp este victima unui accident, iar Asiye trebuie să-și dovedească nevinovăția
Noi tensiuni în familia Eren, în episodul din această seară al serialului „Totul pentru familia mea”, difuzat la ora 20:00 pe Kanal D Sarp este victima unui accident, iar Asiye trebuie să-și dovedească nevinovăția

În această seară, la ora 20:00, Kanal D aduce pe micile ecrane un nou episod plin de emoții și răsturnări de situație din îndrăgitul serial „Totul pentru familia mea”.

Episodul din această seară promite să țină telespectatorii cu sufletul la gură, pe măsură ce familia Eren se confruntă cu noi provocări și secrete șocante ies la iveală.

După ce Sarp suferă un accident, întreaga familie Eren este cuprinsă de teamă. Sarp este transportat de urgență la spital, în timp ce Asiye se străduiește să-și dovedească nevinovăția în legătură cu acest incident periculos.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În același timp, Şengül participă la selecțiile pentru un nou post într-un club, dar descoperă cu surprindere că trebuie să înfrunte un competitor neașteptat.

Tensiunile dintre Yasmin și Asiye ating cote maxime, mai ales după evenimentele tragice prin care trece Sarp.

Nu ratați episodul din această seară al serialului „Totul pentru familia mea”, la ora 20:00, doar pe Kanal D, pentru a descoperi cum se vor desfășura aceste evenimente pline de suspans și cum va reuși familia Eren să depășească noile obstacole apărute în viața lor!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Sebastian, curios de ce s-a întâmplat în Camera Roșie între Roberta și Gagea. „Sebastian, vezi că ai trăit într-o minciună.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ce a pățit Andreea Ibacka în traficul din București? Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies