Noile trenduri în decor interior

Noile trenduri în decor interior
Noile trenduri în decor interior

Trendurile se schimbă cu viteză ameţitoare. Chiar şi la capitolul mobilier, ce era la modă acum 3 ani ar putea fi deja depăşit. Bineînţeles, nu poţi să-ţi schimbi toată casa odată cu tendinţele. Dar poţi să introduci elemente noi care vor fi în vogă începând cu 2019. Iar dacă te apuci acum de redecorat, poţi să iei mobila în rate, ca să obţii exact rezultatul pe care ţi-l doreşti.

Florile revin

Cândva asociate cu mobilierul antic al bunicii, tiparele florale vor reveni la modă. În general, elementele care încălzesc atmosfera sunt din nou apreciate, după ani şi ani în care minimalismul a fost la putere. Chiar şi tapeturile cu flori se poartă iar. Poţi să le foloseşti măcar pe un perete, în colţişorul tău intim.

Culori preţioase

Dacă stilul modern te defineşte cel mai bine, îl poţi încălzi cu tonuri bogate şi îndrăzneţe. Culorile de bijuterii au puterea de a transforma o încăpere, în special dacă sunt asociate cu forme tăioase şi extravagante. Mergi pe indigo puternic, verde smarald, turcoaz sau safir, pentru a scoate în evidenţă puncte-cheie din locuinţa ta.

Înapoi la natură

Să fii sustenabil e mai în vogă ca oricând.

Obiectele lucrate manual sunt în continuare apreciate. Dar mai mult ca niciodată, contează materialele din care sunt create. Dacă vorbim de vaze şi platouri, lutul este rege. Lampadarele şi veiozele din hârtie de orez sunt şi ele pe listă. Iar cuverturile şi husele din iută aduc orice încăpere mai aproape de natură. Şi, cel mai important, toate aceste materiale pot fi reciclate sau refolosite.

Accente metalice

Metalul este şi va fi tot timpul în vogă. Pentru că oferă eleganţă şi prestigiu. Cheia este însă moderaţia. Un mix de două, cel mult trei tipuri de metal, te va ajuta să echilibrezi încăperea şi pui accent pe zonele de interes. Ca regulă generală, alama, aurul sau nichelul merg bine cu bronzul mătuit sau fierul cu aspect învechit. În timp ce metale precum argintul se potrivesc de minune cu metalele închise la culoare.

Blaturile calde

Marmura este o alegere clasică pentru blaturile de lucru şi mese. Dar se observă o tendinţă către materiale şi culori mai calde. Şi, mai mult ca în trecut, spre imprefecţiune. Blaturile din lemn, cioplite inegal, adaugă un aer autentic bucătăriei. Iar plăcerea de a simţi textura lemnului nu poate fi egalată de nimic. Parcă şi reţetele ies mai aproape ca gust de bunătăţurile bunicii.

Indiferent ce noutăţi mai aduce anul, e important să fii flexibil în decorarea locuinţei. Şi să ştii că alegerile inspirate pot să-ţi schimbe total locuinţa, chiar dacă vorbim doar de un fotoliu sau un colţişor. Iar pentru norocoşii care pornesc de la zero în mobilarea locuinţei, există şi ponturi financiare de ţinut la îndemână. Cum ar fi plata în rate prin CardAvantaj.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

HOROSCOP URANIA pentru această săptămână. Berbecii sunt în mare pericol să cadă în plasa intrigilor, Gemenii s-ar putea îmbolnăvi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies