None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”
None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

None a vorbit pentru prima data despre Loredana Chivu, dar și despre intențiile ei de a intra în casa Puterea dragostei

Loredana Chivu și None, cel mai îndrăgit concurent de la Puterea dragostei, trăiesc, de mai bine de trei săptămâni, o relație frumoasă. Dacă până acum, cei doi au evitat aparițiile în public, pe motiv că au dorit să meargă pe calea discreției, ei bine, în premieră pentru WOWbiz.ro, None a dezvăluit câte ceva din secretele relației lor.

"Suntem de ceva vreme împreună, am petrecut ultimele numai zile amândoi, ne înțelegem bine.

Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva. Așa este iubita mea", a declarat bărbatul într-un live exclusiv pe facebook-ul Wowbiz.ro.

Citeste si: Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună| DEZVĂLUIRI

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei

None spune adevărul despre relația cu Loredana Chivu! ”O  femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități”

În concluzie, după spusele bărbatului, sentimentele sunt puternice între blondina și el. Iar o dovadă clară în acest sens este și faptul că Loredana Chivu a luat o decizie, intră în casă Puterea dragostei dacă iubitul ei se va întoarce acolo.

None spune adevărul despre relația cu Loredana Chivu și din acest punct de vedere, lucru ce probabil îi va suprinde pe mulți!" Este o femeie puternică, o femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități. Dacă voi reintra în show, ea și-a exprimat dorința și, spun în premieră acest lucru, că va veni după mine. Atât de puternică este legătura noastră", a declarat fostul concurent, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Bianca de la Puterea Dragostei e bolnavă? Declarațiile care i-au pus pe jar pe fanii ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies