None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV
None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

None de la Puterea Dragostei a fost acuzat, în urmă cu ceva timp, că are acasă o soție și un copil. Acum, o femeie susține că e iubita lui.

None a negat mereu zvonurile că ar avea soție sau iubită, el spunând că e singur și…disponibil. După apariția unei imagini în care None apare alături de o femeie, despre care s-a spus că este soția lui, cu care ar avea și un copil, bărbatul a lămurit situația. None a spus că în poză este o femeie cu care a avut o aventură în urmă cu câțiva ani, la mare, iar femeia are acum un copil cu un alt bărbat.

Concurentul de la Puterea Dragostei a povestit și despre ultima sa relație, una serioasă, care a durat câțiva ani, însă care s-a destrămat înainte ca el să intre în casa de la Puterea Dragostei. Iată însă că pe paginile fanilor emisiunii a apărut acum ceva timp o altă femeie care susține că este iubita lui None. Aceasta a postat și un mesaj ferm în care le spune celorlalte admiratoare să stea departe de None.

"Oameni buni, nu există Biancă, nu există Simina. Nu este nimeni! Eu sunt femeia lui Mădălin None. Atâta timp cât eu exist, alta nu va fi. Punct! El este omul meu. Punct!", scrie bruneta care susţine că se iubeşte cu None de la Puterea Dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

None, despre femeia care spune că e iubita lui! ”Nu am văzut-o în viața mea”

După ce a văzut mesajul domnișoarei respective, None a răbufnit. Vezi cine este femeia care se declară iubita lui None și ce legătură are cu acesta. 

Nu o cunosc pe aceasta femeie, nu am vazut-o in viata mea. Nici macar nu stiu din ce oras este.

Am intrat acum pe profilul ei sa vad daca mi-a scris si am 19 mesaje de la ea, nedeschise. Nu este singura care posteaza si face afirmatii cum ca ar avea vreo legatura cu mine. Trist este faptul ca unii oameni cred asa ceva. Nu am fost interesat cand am vazut pe internet stirea legata de ea, pentru ca am vazut in comentariu ca nici macar nu stie sa scrie corect gramatical ”, ne-a declarat None despre femeia care a spus ca i-ar fi iubita.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Drama secretă a Biancăi de la Puterea Dragostei! Un accident rutier i-a lăsat o cicatrice pe față! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies