“Normal că sunt mândră, eu nu am stiliști.” Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază. Vedeta nu se ascunde cu nimic

“Normal că sunt mândră, eu nu am stiliști.” Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază. Vedeta nu se ascunde cu nimic
Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază

Loredana Chivu este un adevărat icon în mediul online, iar admiratoarele și poate chiar și vedetele îi mai copiază din când în când ținutele, sau se inspiră din stilul ei vestimentar.

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Vedeta are un stil aparte, fiind întotdeauna îmbrăcată în ținute sexy. Astfel, uneori se întâmplă să fie chiar sursă de inspirație pentru mai multe persoane din România. Loredana a dezvăluit că este mândră în momentul în care află că există vedete sau femei care îi copiază ținutele, ori se inspiră de pe pagina ei personală.

Diva a declarat că nu are niciun stilist, și că majoritatea lucrurilor pe care decide să le poarte sunt gândite doar de ea, așa că motivele de bucurie sunt și mai mari pentru că știe că este autentică.

Citește și: Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”

Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum arată penthouse-ul de lux al Loredanei Chivu Imagini din locuința vedetei

În urmă cu puțin timp, Loredana Chivu a fost comparată cu o altă Loredana faimoasă din România, mai precis, artista Loredana Groza. Jurnaliștii WOWbiz.ro au purtat o discuție cu blondina, care a declarat că nu vede nicio asemănare între ele, fiind vorba de două femei total diferite.

Loredana Chivu, mărturisiri despre comparația cu faimoasa cântăreață

Recent, presa a scris că Loredana Groza s-ar inspira din stilul Loredanei Chivu, iar tabloidele au precizat că ar fi și o asemănare foarte mare între cele două. Fosta asistentă TV se bucură că a fost comparată cu marea cântăreață, pentru care are un respect uriaș, însă a precizat că nu observă nicio asemănare între ele, amândouă fiind femei foarte diferite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Nu văd o asemănare între noi și nici nu am stat să observ dacă mă copiază cineva, cel puțin nu cred că Loredana Groza. Ea are o armată de stiliști și designeri care se ocupă de imaginea ei. Este un motiv de mândrie dacă cineva se inspiră din ceea ce aleg eu să port, ce îmbrac eu.

Nu este un lucru rău, dar eu nu am observat acest lucru la Loredana Groza. Nici nu cred că ne asemănăm. Suntem două femei total diferite. Am un respect maxim pentru ea și toată cariera ei", a spus Loredana Chivu.

Citește și: Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Motivul pentru care Adrian Minune este atât de scund. Artistul are 1,50 m

Loredana Chivu este mândră atunci când este "copiată" de admiratoare

Loredana Chivu are o comunitate numeroasă de admiratoare care îi copiază constant ținutele vestimentare, sau se inspiră din ceea ce poartă și afișează în mediul online. Vedeta a declarat că a observat lucrul respectiv cu ochii ei, și uneori chiar i-au spus oamenii care se ocupă de părul ei și o coafează, sau alți prieteni apropiați.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Am observat că alte persoane se inspiră din ceea ce port eu, dar nu pot decât să fiu mândră. Nu am de ce să fiu altfel. Sunt mândră dacă sunt o sursă de inspirație pentru alte persoane. Știu că se întâmplă să inspir fetele, am observat și eu, știu fete care se inspiră. Îmi spun oamenii care se ocupă de părul meu sau văd asemănări la ținutele pe care eu le port", a mai dezvăluit Loredana Chivu.

Citește și: „Abia așteaptă să vină la nuntă”. Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu după ce au aflat că mama lor s-a logodit

Loredana Chivu, declarații surprinzătoare despre femeile care o copiază[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a mai mărturisit că își realizează ținutele după propriile idei, și nu are nevoie de stiliști, astfel că e fericită și mândră să vadă că și alte femeie își doresc să poarte astfel de piese vestimentare.

"Mă bucur pentru că majoritatea ținutelor sunt alese sau poate chiar făcute de mine pentru că eu mereu am avut așa un simț al meu să îmi fac hainele doar cum îmi plac mie. Normal că sunt mândră pentru că eu nu am stiliști sau oameni care să mă îndrume și tot ce port în cea mai mare parte a timpului sunt ținute create după ideile mele", a mărturisit Loredana Chivu, în exclusivitate.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Loredana Chivu. „Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies